Connery

Soundboks lancerer Go, en mindre højttaler der gør det lettere at tage festen på farten

'Festivalhøjttaleren': Nu mere kompakt?

Danske Soundboks er kendt for at levere ekstrem høj lyd i deres transportable næsten koncert-niveau højttalere, der gennem de seneste år er blevet uundgåelige på landets festival-camps og spontane udendørs-fester. 

Den originale Soundboks og de efterfølgende modeller har dog en udfordring: Til trods for den store lyd, er de er ikke super handy at slæbe rundt på - det ændrer sig en del med den nye SOUNDBOKS Go, der er næsten halv størrelse af SOUNDBOKS 3

Jesper Theil Thomsen, der er medstifter af Soundboks, fortæller i forbindelse med annonceringen af den nye højttaler, at: "Soundboks Go leverer et nyt niveau af lydperformance, der ikke har været set på det nuværende bluetooth-højttaler marked med en højttaler i denne størrelse."

ANNONCE
SOUNDBOKS Go - Soundboks lancerer Go, en mindre højttaler der gør det lettere at tage festen på farten SOUNDBOKS Go

Soundboks Go leverer stadig hvad Soundboks beskriver som 'Concert-level sound quality', men i en mindre størrelse der kun vejer 9,2 kilo og er noget lettere at tage med sig i hånden. 

I Soudboks Go fastholder Soundboks en del af deres glimrende features, og det gælder også for deres udskiftelige batteri, i den nye højttaler er samme type som dem der benyttes i Soundboks 3. 

Spilletiden på batteri er rigtig pæn: Go leverer 10 timers batteritid ved max-volumen og 40 timer ved mid-volume. 

ANNONCE
SOUNDBOKS Go står på toppen af SOUNDBOKS 3 - Soundboks lancerer Go, en mindre højttaler der gør det lettere at tage festen på farten SOUNDBOKS Go står på toppen af SOUNDBOKS 3

Bluetooth-højttaleren er selvfølgelig konstrueret med samme fokus på holdbarhed og vejrbestandighed: Go er bule-sikker, vandstænk-sikker og så transportabel at Soundboks-teamet kalder den både tossable og swingable. Oh yes. 

Soundboks Go benytter Bluetooth 5.0, og har ligesom Soundboks 3 mulighed for at benytte TeamUP-funktion, så man i alt kan sammenkæde 5 soundboks-højttalere trådløst, til en endnu vildere fest.

Herligheden drives af to Merus Audio 72 Watt Class D forstærkere, der driver en 10" sub-enhed og en 1" diskant. 

Soundboks Go - Pris og tilgængelighed

SOUNDBOKS Go er allerede tilgængelig for forudbestilling, til en vejledende pris på 5.199 kroner. Officiel produktlancering er 26. april 2022 - lige i tide til festivalsæsonen!

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce