Connery

Sonos og The North Face har lavet en radiokanal for eventyrlystne

Never Stop Exploring er ikke din gængse playliste

The North Face er sponsor til nogle af verdens mest eventyrlystne mennesker - bjergbestigere især. Sonos, der for nyligt har sendt deres transportable Roam højttaler på markedet, vil gerne brande deres nye højttalere som det åbenlyse valg, til folk der har trang til at komme ud og opleve naturen - så hvilken bedre måde at gøre opmærksom på det, end at skabe noget indhold, der smelter det de to brands gør - sammen?

Det er i hvert fald hvad der er sket. I samarbejde har de to mærker udgivet en playlist; Never Stop Exploring, som skal sparke til eventyrlysten, som ingen afspilningslister har gjort det før. 

Never Stop Exploring er nemlig et ret specielt lydbillede, som byder på en række lydoptagelser fra ekspeditioner med The North Faces' eventyrere. 

Optagelserne fra disse ekspeditioner er herefter blevet mikset af den grammy-vindende komponist Mikael Jørgensen - og resultatet er et stemningsfyldt lydbillede, der er domineret af 'ambient sounds' og ikke musik. 

'Never Stop Exploring' byder blandt andet på lydoptagelser fra ekspeditioner i Himalaya, El Capitan, Peru og The High Sierra. 

Playlisten er tilgængelig på Sonos Radio, via Sonos-appen. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce