Connery

Online Belgisk Ølsmagning: Lambic Round Table

Hvis du selv køber øllene, guider fire entusiaster igennem aftenen

Den belgiske lambic-øl er i særfokus, når en speciel online-ølsmagning laber af stablen fredag 29. april om aftenen. 

Online-eventet fungerer som kickstart til det belgiske åbent hus arrangement Toer de Geuze 2022, hvor en række bryggerier inviterer gæster ind. 

Hvert andet år holder regionernes bryggerier åbent hus på én fælles dato, hvor øl-elskere fra hele verden kommer for at smage og købe disse helt særlige ølvarianter. Arrangementet er blevet afholdt siden 1997 og blev i 2017 udvidet til et todages event grundet stor efterspørgsel. Sidste år blev eventen afholdt online, men i år er arrangementet tilbage i fysisk udgave den 30. april og den 1. maj.

Som supplement til det fysiske event har arrangøren i år lavet et virtuelt event fredag den 29. april kl. 20.00 ved navn The Lambic Round Table. Her kan de lambic-fans, som ikke har mulighed for at rejse til Flandern, være med til at hylde den særlige øltype.

Ølsmagnigngen løber af af stablen klokken 20.00, på dette link. I bunden af artiklen, kan du se den foreslåede indkøbsliste (men pas på, den er ret lang!)

ANNONCE
De fire gæster til The Lambic Round Table er:
  • Gert Christiaens: Forperson for HORAL (High Council of Artisanal Lambic Beers). Han er også ejer og blander hos lambic-bryggeriet Oud Beersel.
  • Frank Boon: Grundlægger af og tidligere brygger hos Brouwerij Boon, der ligger i Lembeek. I dag drives bryggeriet af hans sønner, Jos og Karel. Frank er samtidig ølhistoriker og har bidraget til adskillige bøger og dokumentarer om lambic.
  • Kloris Devillé: Brygger og ejer af Brouwerij Den Herberg, et familiebryggeri, der producerer lambic i Buizingen. Kloris er også ansvarlig for produktionen hos Timmermans, et andet lambic-bryggeri.
  • Stu Stuart: Ejer af virksomheden Belgian Beer Me! Tours, der laver sjove og anderledes øl-ture i Belgien for øl-entusiaster fra hele verden. Stu har lavet disse ture siden 2007, også i forbindelse med Toer de Geuze, og har i dag et tæt venskab med bryggere, festivalarrangører og café-ejere. 
ANNONCE
Toer de Geuze 2022 - shoppingliste:

Oude Gueuze Cuvée René (Lindemans) 
Oude Kriek (De Oude Cam) 
Oude Geuze (Oud Beersel) 
Oude Geuze Brett-Elle (Lambiek Fabriek) 
Oude Geuze Tilquin (Tilquin) 
Oude Geuze Devillé (Den Herberg) 
Oude Gueuze Lambic (Mort Subite) 
Oude Kriek (Timmermans) 
Oude Kriek (Boon) 
Oude Geuze Megablend (any vintage) 
Oude Gueuze Cuvée (De Troch) 
Oude Kriek (Hanssens Artisanaal) 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce