Connery

OnePlus Watch 2 holder strøm i 100 timer

Masser af power og strøm til mere end fire døgn

OnePlus er klar med næste skud på stammen i deres nyere Wearables-kategori, nemlig OnePlus Watch 2. 

Det nye smartur har en anderledes sammensætning, end vi er vant til fra ældre smartwatches - meget mere power. 

Tricket i dette tilfælde er urets "dual-engine arkitektur", der dækker over at uret ikke blot har et enkelt, men hele to chipsets, der arbejder sammen for at levere god ydeevne og en lang batteritid. 

To chipset giver en del mere motorkraft, men muliggør også en bedre effektivitet - og i dette tilfælde betyder det, at OnePlus Watch 2 kan køre i op til 100 timer på en opladning, i en tilstand med alle smart-funktioner aktiveret. Det kobles sammen med en hurtig opladningsteknologi, der betyder at smartwatchet kan oplades til fuld kapacitet på blot 60 minutter. 

Smartwatchet er bygget på Googl Wear OS platformen, og er udstyret med de vanlige fitness- og sundhedstrackere, der kan give detaljerede analyser af mere end 100 forskellige specialiserede sportsgrene. 

ANNONCE
OnePlus Watch 2 holder strøm i 100 timer

Modstandsdygtigt og vandtæt
OnePlus Watch ligger ikke op til, at man nødvendigvis skal passe på det i alle scenarier - faktisk nærmest tværtimod. Det er certificeret for vand- og støvtæthed med IP68 standarden, og er også certificeret op mod den krævende amerikanske militærstandard MIL-STD-810H. 

Fordi uret er bygget på Googles styresystem, understøtter uret også at væld af tredjeparts-apps, men også dedikerede Google-apps som Wallet, Assistant og Maps. 

Spørger du OnePlus er uret den perfekte makker til den nye OnePlus 12, men uret er altså også kompatibelt med andre Android-enheder udstyret med Android 8.0 eller nyere, men ikke ældre android-smartphones og iOS.

OnePlus Watch 2 lander i den danske handel den 4. marts 2024, med en vejledende salgspris på 2.499 kroner. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce