Connery

OnePlus Pad Go er den nye mellemklasse tablet med spændende features

Det er ikke meget mere end et år siden at OnePlus kastede sig ud på tablet-markedet, der ellers i en overgang har virket til at være stagnerende. Domineret af iPads, har Android-delen primært været dækket af Samsungs premium tab-serie og nogle rigtig billige modeller, fra blandt andet Huawei og andre producenter - og det efterlader plads til tablets, der leverer et fornuftigt produkt til de brugere, der ikke har lyst til at kaste flere tusinde kroner efter en fornuftig tablet-løsning. 

For dem er det måske også særligt interessant, at OnePlus nu har taget deres indiske efterårslancering med til Europa - det er nemlig OnePlus Pad Go, der af producenten selv beskrives som en mellemklasse tablet. 

ANNONCE
OnePlus Pad Go - OnePlus Pad Go er den nye mellemklasse tablet med spændende features OnePlus Pad Go

Den kommende tablet brillierer med features som en flot 2.4K skærm, Dolby Atmos lyd, en pæn kapacitet med 8 GB RAM og 128 GB lagerpalds - og OnePlus' signaturtrækket med hurtigopladning og medfølgende ladebrik. 

Hvad prisen på den nye tablet ved vi endnu ikke, men OnePlus har annonceret at den kommer til salg den 23. april 2024 - og vi forventer at prislejet kommer et pænt stykke under den kraftigere OnePlus Pad, der har en vejledende salgspris på 3.499 kroner. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt