Connery

Huawei Ascend P7 [Test]

Det kinesiske smartphone brand, kører op på den høje klinge

5 ud af 6 stjerner
Huawei Ascend P7 [Test]
Den 7. maj blev den nye topmodel fra Huawei (Der i øvrigt udtales "wah-wey") afsløret, ved et globalt launch-event i Paris. 
Huawei Ascend P7, hedder det nye vidunder, der skal samle op efter P6'eren, som vi kiggede nærmere på tilbage i september.

Dengang, var vi ret forbløffede over kvaliteten på den kinesiske smarphone, der gerne ville kaldes high-end, til trods for en pris omkring de 3.000 kr. Vores bange anelser blev dog gjort til skamme, da den viste sig at være ret så gennemført. Men nok om gamle dage...
ANNONCE

Spiller i den store klasse

P7 er måske nok den frække dreng i klassen. Med sine 6.5mm i tykkelsen, er den en smule tykkere end P6, men den formår dog stadig at være den mest slim telefon i 4G klassen. Med nærmeste konkurrenter som er Samsung Galaxy S5, iPhone 5S og Sonys X2'er, er Huawei oppe mod klassens tunge drenge. Til bare to tredjedele af prisen.
ANNONCE
Huawei Ascend P7 [Test]

Solidt format

Ascend P7 er bygget af solide materialer. Rammen er stadig bygget af en solid alu-ramme, der fra starten af føles rigtig godt i hånden. Derudover er den bygget op i Gorilla glas, på både forside og bagside, det yderst slidstærke materiale, giver telefonen en god tyngde, men også langt mere fleksibilitet end de af konkurrenterne der stadig bruger glas, som skærmmateriale. Holdbarheden er væsentligt højere end tidligere.
ANNONCE

Frontkameraet er blevet gearet til selfie-tiden

Huawei har været hurtigt ude af hullerne, og virkelig taget selfiet til sig, begrebet, der for alvor blev mainstream begreb i 2013.
Ikke nok med at det har et 13 mpix kamera bagpå, frontkameraet er nemlig også blevet oprgraderet til hele 8 mpix!

8 mpix i fronten betyder også en masse selfie-gimmicks. Blandt andet en linse der er bygget op af 5 dele, og som er non-sfærisk, og altså er lettere at fange et ansigt i rigtigt format, med.

Der er også blevet loadet en ret fabelagtig panorama-software i forntkameraet, og her har kineserne valgt at døbe funktionen: "Groufie". Panoramafunktionen gør det nemlig muligt, at tage billeder af alle dine venner, og baggrunden, når du tager gruppe-selfies. Touché. (Se eksempel på nightlife groufie, herunder.)
ANNONCE
Undertegnede i festligt selskab. - Huawei Ascend P7 [Test] Undertegnede i festligt selskab.
Telefonen er generelt en rigtig god allround smartphone. Og 5" skærmen virker ikke så overvældende stor, når først man får den i hånden - primært på grund af det helt tynde design. Man kunne godt ønske bedre lyd fra højtaleren, men, det må så være en af begrænsningerne, når man vælger at gå helt slim, for ellers er der ikke meget at komme efter på minus-siden. Specifikationerne i øvrigt, er som man kan forvente i den højere ende af produktspektret.
Til godt 3.000 kroner, bliver det utroligt svært at finde bedre smæk for skillingen. 5 ud af 6 ninjas, trækker Huawei hjem i denne omgang.
ANNONCE
Huawei Ascend P7
Skærm
: 5" Full-HD, 445 ppi
Størrelse: 139.8x68.8x6.5mm
Vægt: 124 gram
Processor: 910T 1.8 Quad-core
Hukommelse: 2 GB RAM, 16 GB lager (op til 32 GB micro SD)
Batteri: 2500 mAh, 404 timers standby tid med 4G aktiv.
Styresystem: Android 4.4.2 KitKat
Kamera: 8 mpix front, 13 mpix bag. 
Forbindelser: 4G(LTE), 3G, GPRS, Bluetooth, Wi-Fi, NFC
Pris: 3.000
ANNONCE
Del

Seneste nyt