Connery

Huawei Ascend P6 [Test]

Vi har fået fingrene i en af de tyndeste smartphones!

5 ud af 6 stjerner
Huawei Ascend P6 [Test]
I en tid hvor Apple, Sony og Samsung spytter den ene nye telefon ud efter den anden, er de lidt mindre selskaber nødt til at gå all-in for at få fokus væk fra monopolet. Hvis du ikke kender til firmaet ’Huawei’, så er det et kinesisk multinationalt selskab, som lå på en 9. plads over verdens største mobiltelefonproducenter i 2010.

Vi har fået fingrene i deres nyeste skud på stammen, Huawai Ascend P6, som ved lanceringen indtrådte på markedet som den tyndeste smartphone til dato!

Du har frem til 2. oktober, chancen for at vinde denne smartphone i Sort på Connery's facebook-side

Udseende
Det første der slår i øjnene, er uden tvivl det ultra tynde design, som med børstet aluminium på bagsiden og klar aluminium i siderne er et syn for guder. Desuden er skærmen kæmpestor og ikke mindst knivskarp på alle punkter. Man får fornemmelsen af at produktet er skabt efter stilsikre elementer, men på trods af en tykkelse på kun 6,18 mm har man ikke fornemmelsen af, at den er skrøbeligere end andre telefoner. Telefonen ligger godt i hånden og på trods af at aluminiumsmaterialer ofte hurtigt bliver ridsede, kan man sagtens nyde det modebevidste udseende, hvis man passer godt på den.
Udseendet i selve telefonenes styresystem minder meget om Iphone, hvor den traditionelle mappe med alle ikoner er fjernet, og ikonerne ligger nu direkte ude på forsiden. Her kan de dog inddeles i mapper for overskuelighedens skyld, og man har langt flere muligheder for at designe sit udseende, end jeg tidligere har oplevet.

Funktion og specifikationer
Styresystemet fungerer upåklageligt, og man har nemt ved at manøvrere igennem de forskellige menuer og ikoner. Opsætningen af forsiden og de forskellige installationer er efter min mening blevet en tand bedre end tidligere telefoner, da man med en masse hurtige genvejsfunktioner nemmere kan sætte sig ind i det hele. Derudover er der meget mere fokus på push-meddelelser, hvilket giver en fantastisk befriende mulighed for at specificere det efter eget valg uden besværligheder.

Kameraet på 8 megapixel tager nogle solide billeder med lettilgængelige redigeringsmuligheder såvel som opsætning. Frontens kamera på 5 megapixel er velegnet til bl.a. snap-chat og andre øjeblikke, hvor man har lyst til at se sig selv. Den interne hukommelse ligger kun på 8 GB og Bluetooth-funktionerne er lidt gammeldags, men det er også et nødvendigt onde at cutte nogle specifikationer ned, når man skal lave så tynd en telefon.

Det som trækker allermest ned i vurderingen er den mystisk måde hvorpå man skal sætte SIM-kort og SD-kort i. Man får et utroligt lille stykke værktøj, som skal ’lirke’ skuffen op til de forskellige kort, men det er et værktøj, man får væk efter de første 20 minutter. Det sidder i jack-stikket til høretelefonerne, så hvis man hyppigt hører musik, kan man ligeså godt vinke farvel til værktøjet med det sammen. Telefonen kan ikke skilles ad og derfor er man nødt til at gøre dette, hvilket virker ret irriterende.

Samlet vurdering
Huaweis nyeste produkt er uden tvivl en fantastisk stilsikker(red. takket være kraftig iPhone inspiration), fornem og ikke mindst velfungerende smartphone, som ikke blot brillerer på udseendet, men også på de fleste specifikationer. Telefonen er velegnet til folk, som vil tage skarpe billeder, men samtidig ønsker at manøvrere hurtige gennem menuerne og internettet. Telefonen ville helt sikkert få en samlet topkarakter, hvis ikke måden hvorpå man satte kort i var så besværlig.

Huawei har formået at leve op til de helt store firmaer på markedet, og med titlen som verdens tyndeste smartphone skal denne telefon nok blive promoveret og spredt hele verden over. Den er praktisk, hurtig, veludført og ikke mindst kræs for øjnene - 5 ninjaer herfra!
ANNONCE
Huawei Ascend P6
Vægt: 130 gram
Tykkelse: 6.18 mm
Kamera: 8mpix + 5mpix front
Hukommelse: 2 GB Ram
Lager: 8 GB
Vejl. udsalgspris: 3000 kr
Del

Seneste nyt

Annonce