Connery

Yellowstone vender endeligt tilbage med resten af sæson 5 til november 2024

Klar til sidste omgang med Dutton-familien?

Efter strejker, produktionsforsinkelser og en mediestorm omkring seriens hovedstjerne Kevin Costner har Paramount Network endelig annonceret, hvornår anden del af den femte og sidste sæson af Yellowstone udkommer.

Yellowstone sæson 5, del 2 får langt om længe premiere til november i år!

 Yellowstone er Paramount Networks moderne western-drama skabt af Taylor Sheridan (Tulsa King, Mayor of Kingstown).

Serien følger familien Dutton, ejere af den største ranch i Montana, og deres kamp for at beskytte deres land mod jordudviklere, et indianerreservat, politiske rivaler og andre trusler.

I maj sidste år annoncerede Paramount, at Yellowstone ville slutte efter sæson 5. Netværket afslørede også, at de har godkendt to nye spinoff-serier, 1994 og 2024, som skal føje sig til deres voksende franchise – der allerede inkluderer 1883, 1923, Lawmen: Bass Reeves og den kommende 6666-serie.

Optagelserne til Yellowstones femte og sidste sæson begyndte i maj. I juni fortalte Costner til People, at han var åben for at vende tilbage for at afslutte serien – men kun under visse betingelser.

"Jeg har altid følt, at det kunne være et interessant øjeblik at komme tilbage og afslutte mytologien om denne moderne familie," forklarede Horizon-stjernen. "Og hvis det sker, ville jeg træde ind i det, hvis jeg var enig i, hvordan det blev gjort."

Yellowstone vender tilbage, uanset om Costner er med eller ej. 

Sæt kryds i kalenderen d. 14. november på SkyShowtime!

ANNONCE
Del

Seneste nyt