Connery

Weber Lumin: Her er Webers søde, lille elektriske altan-grill

Slip for kul og gas med denne lille sag

Weber har allerede været i gang med at teste forskellige typer af elektriske grills af - og mens både kul og gas har hver sine charme og fordel, er den elektriske grill heller ikke helt uden evner - måske særligt hvis du gerne vil grille på en lille altan eller balkon i en lejlighed. 

Den nye elektriske weber-grill er en lille sag, der har fået navnet Weber Lumin

ANNONCE
Weber Lumin - Weber Lumin: Her er Webers søde, lille elektriske altan-grill Weber Lumin

"Vi har udviklet en grill, som passer til alle former for husstande. Det, at eje en grill, og for den sags skyld at bruge en grill, er for mange forbundet med en smule arbejde, hvis man eksempelvis skal tænde op for grillkul eller hente en gasflaske hos det lokale supermarked. De ting kan man nu være fri for, for Lumin-modellen skal blot tilsluttes en stikkontakt, og så kan man ellers grille grøntsager og kød - præcis som man plejer." siger Andreas Thorén, Marketing Manager for Weber.

Elgrillen har ikke verdens største overflade - til gengæld kan den ramme temperaturer på 315 grader efter et kvarters opvarmning - med mulighed for både at benytte røgfunktion eller benytte grillen til damning. 

Toplåget på grillen er porcelænsemaljeret - og så er grill-producenten selvfølgelig også klar med en række af tilbehør, som dedikerede grillborde og covers. 

De nye Lumin elgrill er en nyhed for 2023, og begge varianter forhandles hos Weber - og lander sikkert i butikkerne inden længe

Weber Lumin Compact med en grilloverflade på 1166 cm2 har en vejledende pris på 3.499 kroner. 

Weber Lumin med en grilloverflade på 1562 cm2 har en vejledende salgspris på 4.799 kroner.

ANNONCE
Del

Seneste nyt