Connery

Trumps har den dummeste undskyldning for ikke at træne, som du hermed også kan bruge

Hvis du trænger til en undskyldning for at slippe for træningen i dag!

Er du træt af hele tiden at høre, at du skal bevæge dig x antal minutter om dagen? At motion er sundt og giver øget velvære? Og at det tilmed er videnskabeligt bevist? 

Så frygt ej mere, Trump har nemlig endnu en gang skabt sin egen sandhed, som du kan bruge som undskyldning for at smide dig på sofaen. I en artikel i The New Yorker fortæller forfatter Evan Osnos nemlig, at udover golf, dyrker Trump ikke sport, idet han mener, at en person - præcis ligesom et batteri - kun har en begrænset mængde energi til hele livet. Og det skulle man jo nødig bruge på et par løbeture, vel?

Og det her er ikke første gang, Trump sammenligner menneskekroppen med et ikke-genopladeligt batteri. Som Vox så venligt husker os på, fortalte forfatterne Michael Kranish og Marc Fisher også om det i deres bog Trump Revealed fra 2016:

After college, after Trump mostly gave up his personal athletic interests, he came to view time spent playing sports as time wasted. Trump believed the human body was like a battery, with a finite amount of energy, which exercise only depleted. So he didn’t work out. When he learned that John O’Donnell, one of his top casino executives, was training for an Ironman triathlon, he admonished him, “You are going to die young because of this.

Jeg er sikker på, vi alle har brugt en (dårlig) undskyldning for at slippe for træningen. "Jeg har tømmermænd, og det er ikke godt at træne med alkohol i blodet", "jeg er faktisk træt i dag, og man skal ikke presse dig selv for hårdt", eller "det afsnit GOT ser jo ikke sig selv", men batteri-sammenligningen? Den var alligevel ny..

Men bare for en sikkerheds skyld, så tror jeg, jeg dropper træningen i dag - man skulle jo nødig bruge alt sin energi!

ANNONCE
Del

Seneste nyt