Connery

Kanye West gav mærkelig tale til Trump under besøg i Det Hvide Hus

Trump og West i Det Ovale Kontor

Som overskriften også antyder tog den amerikanske rapper, Kanye West, ordet under et besøg i det famøse Det Ovale Kontor i Det Hvide Hus. Det var dog ikke en kort tale, men derimod en over ti minutter lang enetale fra den amerikanske rapper, som var iført en kaste med Donald Trumps slogan under præsidentvalget ‘Make America Great Again’.

Under enetalen snakkede Kanye West om, at han angiveligt er ved at udvikle en flyvemaskine sammen med Apple. I enetalen - som selv Donald Trump lod til at være en anelse overrasket over -  påpegede Kanye West bl.a.: 

"Som barn voksede jeg op i et hjem uden ret meget maskulin energi. Derfor giver denne kasket mig en god maskulin energi. Jeg føler mig som superman med min MAGA-hat. Jeg føler, at jeg igen kan spille baseball med min far. Lad os ikke bekymre os om fremtiden. I dag er alt, vi har. Tid er en myte. Trump er på sin helte-rejse. Men han havde måske ikke regnet med, at han ville få besøg af en vanvittig 'fucker' som jeg her i Det Ovale Kontor."

ANNONCE

Til trods for Donald Trumps forbavselse over Kanye Wests taletid, virkede han alligevel stolt, da han sagde:

"Jeg har haft mange møder med andre politikere. Men det her var mødet, som alle ville overvære. Kanye West er en smart fyr, måske en fremtidig præsidentkandidat."

Kanye West - som har fåët stillet en diagnose som maniodepressiv - har tidligere nævnt, at han vil stille op til næstkommende præsidentvalg i 2020, men det er blevet udsat til 2024.

Nyhedskanalen Fox News, som er lidt mere Trump-venligt sagde følgende om Kanye Wests tale:

"Den var ægte og imponerende," citat fra Fox-værten Dana Perino.

Journalisten Katy Tur, fra den mere Trump-kritiske nyhedsstation NSNBC, sagde følgende om talen: 

"Store dele af Kanyes tale gav stort set ingen mening,"

Se hele det bizarre møde herunder:

ANNONCE
Kanye møder Trump - igen
Del

Seneste nyt