Connery

Samsung har lavet det ultimative influencer-tv

Perfekt til timevis af insta-story drama!

Højformat videoer lever i bedste velgående - til trods for, at videomagere længe var imod formatet. 

Drevet frem af først random youtubere, der insisterede på at filme så vi fik kæmpe sorte sidestykker, derefter Snapchat, og nu Instagram Stories, Facebook Stories og TikTok, er højformatet mere i live end nogensinde. 

Jeg ved ikke om du har oplevet det selv - men jeg har flere gange oplevet bekendte, der i stedet for at følge med på diverse ting på tv-skærmen, kørte eget reality-univers i form af en never-ending strøm af Instagram-stories, fra de hundredevis af insta-stars, der smækker den ene story op, efter den anden. 

Samsung Sero er som opfundet til den slags.

ANNONCE
Samsung Sero

Sero - der betyder vertikal på koreansk, er en skærm, der ud over at fungere som konventionelt bredformat tv, også har en motoriseret stand, der vender skærmen til højformat, ved tryk på en knap - eller når det forbindes med brugerens mobil, og der skal konsumeres højformat-indhold. 

TV'et kan på den måde vise hvilket indhold det skulle være - skærmens orientering spejler simpelthen den, der er sat fra ens smartphone. 

Om Sero virkelig kan få den yngre generation til at bruge mere tid på tv'et end deres smartphone, er ikke til at vide - men efter en succesfuld lancering i Korea, lanceres det nu på flere markeder i løbet af 2020. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce