Connery

Lenovo ThinkPad X1 Fold er muligvis den første laptop, der kombinerer produktivitet og foldbare skærme

Vigtigt udstyr er nøglen!

Foldbare skærme, foldbare alt. 

Vi har fået de første par smartphones, herhjemme er Galaxy Fold allerede i butikkerne og vi venter spændt, på at Motorola RAZR lander om lidt. Men hvordan er det lige med laptops? 

Det er ikke første gang, at vi ser en laptop, der udforsker skærme på flere overflader - konceptet er fint til underholdning, men ærligt talt ret elendigt til produktivitet, der involverer tastearbejde - uanset hvor intuitive touch-brugerflader vi får, skal der altså gerne være nogle fysiske taster. 

Her kommer Lenovo ind med deres nye high-end ThinkPad X1 Fold, der ved første øjekast ligner en glorificeret tablet, med foldbar skærm. Det kan man godt kalde den, men den er også mere. 

ANNONCE
Lenovo ThinkPad X1 Fold er muligvis den første laptop, der kombinerer produktivitet og foldbare skærme

Nødden der knækker produktiviteten på ThinkPad'en, er et Bluetooth keyboard, der kan tages af og på, og holdes på plads med magneter. Den foldbare 13.3" maskine, efterlader plads nok til, at tastaturet kan foldes med i pakken - og i øvrigt oplades trådløst imens. 

ThinkPad X1 Fold er foruden det lidt af en multitasker-maskine. Mest en rejsemaskine. I udfoldet tilstand er der i alt 13.3" OLED panel at gøre med - og her kan man så i øvrigt benytte en indbygget kickstand, til at bruge bluetooth keyboard og skærm på flere forskellige måder.  

Lenovo har ikke afsløret alle specifikationerne for maskinen endnu, men den er udviklet i samarbejde med Intel, og benytter Intel Core processorer og en Intel Hybrid teknologi. 

Maskinen er nu planlagt til at gå på markedet i midten af 2020, og den indledende pris - for det amerikanske marked - er annonceret til 2.599 dollars (16.700 kr)

ANNONCE
X1 Fold
Del

Seneste nyt

Annonce