Connery

Porsche har sammen med dedikeret fan bygget unik 911 Speedster, der kun findes ét eksemplar af

Særlig størrelse til samlingen!

Under årets Monterey Car Week fangede Porsche opmærksomheden hos bilentusiaster med afsløringen af en helt unik 911 Speedster, skabt gennem mærkets eksklusive Sonderwunsch-program. Denne specialfremstillede bil er resultatet af mere end tre års arbejde og bærer en personlig vision fra Luca Trazzi, en italiensk designer og dedikeret Speedster-samler.

Luca Trazzi har længe været en af de mest passionerede tilhængere af Porsche Speedster-modeller. I sit ønske om at udvide sin omfattende samling valgte Trazzi at designe en 993-generation Speedster. Denne model, som aldrig har været en del af Porsches regulære produktion, blev tilpasset en 1994 911 Carrera Cabriolet gennem et nært samarbejde med Porsches Sonderwunsch-team. Det resulterende køretøj er en enestående bil, der skiller sig ud med sin "Otto Yellow"-lakering, opkaldt efter Trazzi’s hund, og integrerer stilistiske elementer fra tidligere Speedster-modeller. Den omarbejdede bagklap, de sorte Turbo-design hjul og det retro-inspirerede interiør med sort læder og gulternet sædeindlæg tilfører en unik karakter til denne bil.

Teknisk set er Speedsteren udstyret med en 3.8L motor fra 911 Carrera RS (Type 993), der leverer 300 hk.  Den unikke model står som en hyldest til både Trazzi’s designfærdigheder og Porsche Sonderwunsch-programmets evne til at tilbyde omfattende tilpasningsmuligheder og skræddersyede løsninger.

Porsche, grundlagt af Ferdinand Porsche i 1931, har en lang tradition for at skabe ikoniske sportsvogne, hvor 911-modellen fra 1964 er en af de mest berømte. Sonderwunsch-programmet, som tilbyder kunderne mulighed for at få deres drømmebil realiseret gennem personlige tilpasninger, har i mange år været en central del af Porsches strategi for at kombinere tradition med innovation.

Den nyligt afslørede 911 Speedster er et godt eksempel på Porsches evne til at levere skræddersyede, enestående biler, der forener historisk arv med moderne design. Denne Speedster er ikke blot et vidnesbyrd om Trazzi’s passion, men også en manifestation af Porsches uophørlige stræben efter perfektion.

Tjek den ud i galleriet!

ANNONCE
Del

Seneste nyt