Connery

Bond-instruktør napper Tom Hardy og Mahershala Ali til 70'er krimi

77 Blackout er titlen på en kommende kriminal-thriller, der er ved at blive styret på plads i Hollywood af Oppneheimer-prduceren Charles Roven. 

Den kommende feature har netop fået bekræftet dets hovedroller, Mahershala Ali og Tom Hardy, lyder det fra Deadline. 

Både Ali og Hardy er for tiden ellers godt indsunket i hver deres del af Marvel-universet, Mahershala Ali skulle efter sigende være midt i forberedelserne til rollen til det længe ventede reboot af Blade, mens Tom Hardy netop har fået skudt den tredje - og afsluttende - Venom-film i kassen. 

77 Blackout lyder nu også som et godt territorie for begge "leading men", der hver især har brilleret i periodedramaer. Mahershala Ali for blandt andet Green Book og True Detective, mens Hardys bedste roller gennem tiden også har omhandlet tidligere tider - heriblandt Lawless, Legend, The Revenant, Dunkirk og serien Taboo. 

Den kommende film dykker ned i en enkelt nat i 1977, hvor fem politibetjente fra New York beslutter sig for at plyndre Triaderne, den italienske Mafia og the Harlem Mob. Det besværliggøres, da natten for det planlagte kup samtidig indhyller hele New York i en strømafbrydelse. 

77 Blackout instrueres af Cary Jojo Fukunaga, vis bedste arbejde blandt andet indebærer James Bond-filmen No Time to Die, Beasts of No Name og den første sæson af True Detective. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt