Connery

Fyre Festival II forventes at åbne dørene i april 2025

Hvem tør købe en billet?

Efter den berygtede og katastrofale første Fyre Festival i 2017, planlægger Billy McFarland nu at give det en ny chance med Fyre Festival II, som er sat til at finde sted i april 2025.

Den oprindelige festival på en ø i Bahamas forlod tusindvis af deltagere uden tilstrækkelig mad, vand og ordentlige indkvarteringer. Hele kaosset blev hurtigt viralt og resulterede i to dokumentarer, en på Netflix og en anden på Hulu. McFarland, som stod bag det fejlslagne projekt, endte med at erklære sig skyldig i bedrageri og blev idømt seks års fængsel. Efter mindre end fire år bag tremmer blev han løsladt i 2022.

Nu er McFarland dog klar til at prøve igen.

I et interview med TODAY afslørede han, at den anden udgave af Fyre Festival vil finde sted på en privat ø i Det Caribiske Hav, nær Mexicos kyst. Den præcise dato er fastsat til den 25. april 2025.

“Vi har en privat ø ud for Mexicos kyst i Det Caribiske Hav, og vi har et utroligt produktionsselskab, som håndterer alt fra start til slut,” udtalte McFarland. I modsætning til den første festival, hvor der blev forsøgt at bygge infrastrukturen fra bunden, vil Fyre Festival II i højere grad benytte sig af allerede eksisterende faciliteter som indkvarteringer, badeværelser og restauranter. Dog arbejder McFarland stadig på at udvikle øen yderligere op til festivalen.

Selvom den første festival aldrig nåede at præsentere nogen liveoptrædener, lover McFarland, at Fyre Festival II vil levere meget mere end musik. “Det bliver ikke kun musik — for eksempel er vi i dialog med karate combat, hvor vi overvejer at oprette en kamparena til live kampe under festivalen,” sagde han.

Kan man virkelig få folk til at købe billetter igen? Måske folk bare er nysgerrige på at se, om det bliver endnu et shitshow - og måske være en del af en historie!

ANNONCE
Del

Seneste nyt