Connery

Marvel fejrer Iron Man's 15-års jubilæum med en ny dokumentar

Favreau og Feige markerer Iron Man's 15-års jubilæum med en dybdegående samtale

Marvel har igennem mange år bejlet til publikum med deres ikoniske superhelt-univers MCU, og ingen kan benægte det massive fodaftryk de har efterladt på filmindustrien. 

Nu har Marvel Studios, i samarbejde med studiepræsident Kevin Feige og instruktør Jon Favreau, frigivet en 20-minutters dokumentar, der dykker ned i historien om den film, der startede det hele - Iron Man.

"15 år senere: Kevin Feige og Jon Favreau reflekterer over Iron Man." Er en dybdegående samtale mellem Feige og Favreau, der berører de mest fascinerende emner omkring Iron Man filmen fra 2008. 

De afslører at Robert Downey Jr. oprindeligt var til audition til rollen som Doctor Doom i Fantastic Four, skabelsen af den berømte post-credits scene, og hvordan Ryan Coogler spillede en rolle i udgivelsen af Iron Man.

Den er krydret med behind-the-scenes klip og andre sjove easter-eggs, der gør det værd at tage turen ned ad memory lane. 

15 år senere kan vi med sikkerhed sige, at Iron Man var risikoen værd. Det var filmen, der satte hele MCU i gang, og skabte en helt ny æra i filmindustrien. 

Se den komplette dokumentar gratis på Youtube

ANNONCE
Iron Man: 15 Years Later with Kevin Feige and Jon Favreau
Del

Seneste nyt