Connery

Guardians of the Galaxy Vol. 3 er klar til streaming om lidt

Er du frisk på et gensyn med de galaktiske Marvel-helte?

Efter Maj måneds biografrunde, er næste installation af MCU-sagaen endelig klar til at rykke ind på Disney+, sammen med alle de andre superheltefilm

Disney har endelig annonceret streamingpremieren for tredje runde med Guardians of the Galaxy - og datoen hedder 2. august 2023. 

I Guardians of the Galaxy Vol. 3 er banden af outcasts i gang med en form for dagligdagsliv på planeten Knowhere. Men det varer ikke længe før deres tilværelse bliver vendt på hovedet af ekkoet fra Rockets turbulente fortid. 
Peter Quill (It's Star-Lord!), er stadig rystet af tabet af Gamora, men det ændrer ikke på, at han må samle sit hold omkring sig på en farlig mission for at redde Rockets liv. En mission, der, hvis den ikke fuldføres med succes, meget vel kan betyde Guardians' ende som vi kender dem.

I filmen medvirker Chris Pratt, Zoe Saldaña, Dave Bautista, Karen Gillan, Pom Klementieff, med Vin Diesel som Groot og Bradley Cooper som Rocket. 

Desuden er Sean Gunn, Chukwudi Iwuji, Will Poulter og Maria Bakalova også en del af castet. 

"Guardians of the Galaxy Vol. 3" kommer eksklusivt til Disney+ den 2. august, og den slutter sig til de to foregående film i trilogien, "Guardians of the Galaxy" og "Guardians of the Galaxy Vol. 2". 

Tjek streaming-traileren her:

ANNONCE

Marvel-fan? Her finder du listen over de restrerende Marvel-projekter der udgives i 2023.

Del

Seneste nyt