Connery

Less Microfiber: Samsungs samarbejde med Patagonia bærer frugt

Less Microfiber Filter reducerer mikroplast i havene

Samsung har annonceret lanceringen af deres nye Less Microfiber Filter, et eksternt vaskemaskinefilter designet til at reducere mikroplastemissioner under tøjvasken. Filteret er blevet udviklet i samarbejde med tøjmærket Patagonia og den globale organisation for havbevarelse, Ocean Wise.

Filteret bygger videre på succesen fra sidste års Less Microfiber Cycle, der skar betydeligt ned på mikroplast og muliggjorde en mere bæredygtig vask. Denne innovation er nu tilgængelig i Korea og Storbritannien og vil blive rullet ud i andre lande i tredje kvartal.

"Mikroplastemissioner til vores oceaner fortsætter med at stige, og reguleringer strammes i mange lande. Samtidig bliver mikroplast en stigende sundhedsbekymring for folk overalt," sagde Moohyung Lee, Executive Vice President og Head of R&D Team of Digital Appliances Business hos Samsung Electronics. 

"Med innovationer som Less Microfiber Filter og Cycle muliggør Samsung bæredygtighed i hverdagen med et bredere udvalg af produkter og gør miljøbevidste daglige praksisser til en naturlig del af hjemmet."

ANNONCE
Samsung x Patagonia - Less Microfiber Filter - Less Microfiber: Samsungs samarbejde med Patagonia bærer frugt Samsung x Patagonia - Less Microfiber Filter

Fra Less Microfiber Cycle til Less Microfiber Filter er formålet at stoppe mikroplast, før det når havene. For at hjælpe kunder med at reducere mikroplastemission fra deres tøjvask, udviklede Samsung først Less Microfiber Cycle. Denne vaskeproces reducerer mikroplastspredning med 54%, delvist ved hjælp af Samsungs patenterede Ecobubble-teknologi. Ved at bruge bobler til at hjælpe med at opløse og absorbere vaskemiddel, er der mindre behov for varme og energi til at vaske tøjet, hvilket resulterer i mindre slid og dermed færre mikroplastemissioner.

Less Microfiber Filter tager dette et skridt videre ved at forhindre op til 98% af mikroplasten, der frigives under vask, i at undslippe ud i havet. Dette svarer til otte 500ml plastflasker om året, når det bruges fire gange om ugen. For at involvere flere kunder i reduktionen af mikroplastemissioner har Less Microfiber Filter et monterbart design, der tillader det at blive brugt med standard vaskemaskinemodeller, hvilket viser virksomhedens dedikation til langvarig bæredygtighed.

ANNONCE
Samsung x Patagonia - Less Microfiber Filter - Less Microfiber: Samsungs samarbejde med Patagonia bærer frugt Samsung x Patagonia - Less Microfiber Filter

Less Microfiber Filter er lavet af genbrugsplast for at indarbejde bæredygtighed på alle stadier af produktets livscyklus. Filteret er designet til at være holdbart og let at vedligeholde. Med sin 65-70 mikrometer brede mesh fanger filteret mikroplast og komprimerer det til den ene side, hvilket betyder, at filteret kun skal rengøres ca. en gang om måneden.

Ved at forbinde med Samsungs intelligente SmartThings-platform, tracker filteret, hvor fyldt det er fra 0 til 100%, og alarmerer brugerne, når rengøring eller anden fejlfinding er nødvendig via SmartThings-appen.

Vincent Stanley, Director of Philosophy hos Patagonia, ser også frem til yderligere projekter i denne ånd af samarbejde og bæredygtighed. Han udtalte: "Samsung Electronics og Patagonias indsats for at reducere de skadelige mikroplastemissioner, der bliver udledt til vores oceaner, slutter ikke her."

ANNONCE
Del

Seneste nyt