Connery

Johnson - Sextape [Anmeldelse]

The artist formerly known as "Niggeren i Slæden" har smidt en EP på gaden.

2 ud af 6 stjerner
Label: EMI Music
Kunstner: Johnson
Titel: Sextape
Releasedato: 6. maj 2013
Johnson - Sextape [Anmeldelse]
Med sit unikke flow og specielle måde at udtale det danske sprog, har Johnson for længst sat sig på en titel som kronprinsen i dansk rap. En uforlignelig stil kombineret med finurlige metaforer plejer at være hans varemærke.

På trods af, at Johnson selvudråbt har "bawlet hele dagen" de sidste par år, er der ikke meget nytænkning at spore på EP'en "Sextape". Det er banalt, ligetil og nærmest primitivt, men stadigvæk med en smule uimodståelig charme, når Aarhus V rapperen lader sit flow penetrere din øregang.

Den første skæring, "Hovedrollen" er hurtigt glemt, for her står banaliteterne godt nok i kø og de sproglige finurligheder er helt borte. Anderledes ser det ud på "Det Her", hvor vi op til flere gange bliver mindet om, hvorfor man ikke kan lade være med, at kaste håndtegn i retningen af Johnson.

Tracklist:

1. Hovedrollen
2. Ryge og Knep
3. Det Her
4. Bag Lukkede Døre
5. Forelsket
6. Min Bitch

"Bag Lukkede Døre" giver nærmest et indblik i Johnsons mere perverterede tankegang, hvor trekanter og sex i det hele taget, er det altdominerende emne. Drengerøven har fået frit spil, men det havde nu klædt kære Marc, lige at tøjle vildbassen lidt.

Skal vi finde et regulært hitpotentiale, så må det være "Forelsket", hvor et lettere monotont rytmetæppe kompletteres af lyrik og korsang. Det er simpelt, plat, ret så genbrugt, men det virker og fik da mig til at rocke en smule i takt til bassen.
ANNONCE
Del

Seneste nyt