Connery

Børsen kampagne x Raptekster

Det er seriøs sjov

Den originale kampagne er ikke helt så offensiv. - Børsen kampagne x Raptekster Den originale kampagne er ikke helt så offensiv.

For lige at få baggrundshistorien etableret: Dagbladet Børsen, lancerede i sidste uge en reklamekampagne der hedder "Det næste Danmark #dndk" hvor de sætter fokus på samfundsøkonomiske problemstillinger, i forhold til Danmarks fremtid. 

Kampagnen er bygget op omkring en serie af billeder, med indskudte sætninger, placeret ved siden af folk der ser meget seriøse og business-agtige ud. Det er altsammen super sagligt, og en interessant debat. MEN.

En smule tørt, er der måske et par stykker der mener. Derfor har der i de seneste par dage, floreret et par satiriske udgaver af kampagnen. Det er meget sjovt, og faktisk styrker det den oprindelige kampagne, fordi mange der ellers ikke ville have tænkt over det, sætter sig lidt ind i den originale kampagne. 

I dag dukkede der en satirisk serie op: Børsen Rapper. Nogen har koblet sætninger fra kendte danske raptekster, sammen med de meget seriøse ansigter på plakaterne. Vi har fremhævet et par af de bedste i galleriet, og resten kan du finde på Tumblr

ANNONCE
Del

Seneste nyt