Connery

Ferie i Danmark: Airbnb sætter rekord for antallet af danske bookninger i Danmark

Danske rejsetrends fra Airbnb

Corona-epidemien og dens medfølgende restriktioner og rejseanbefalinger, betyder at et rekordstort antal af danskere forventes at holde ferie hjemme i Danmark i år - og det kan mærkes flere steder. 

Hos Airbnb er det en tydelig tendens, og i en pressemeddelelse, fortæller udlejningsplatformen, at de den 31. maj 2020 oplevede det højeste antal indenlandske bookninger i Danmark, på en enkelt dag - nogensinde. 

Airbnb der primært står for at formidle udlejning af værelser og boliger mellem private, har gennem længere tid haft et samarbejde med VisitDanmark, og dette samarbejde er blevet udbygget over den seneste tid. 

Samarbejdet går blandt andet ud på at informere VisitDanmark om danskernes rejseplaner, i form af trends og data, i takt med at rejserestriktionerne formodes løsnet hen over sommeren - og desuden øge opmærksomheden omkring de danske turismekampagner, over for danske Airbnb-brugere. 

Her er danskernes trends på Airbnb:

  • De mest benyttede søgeord blandt danskere på platformen er "kæledyrsvenlig", "pool", "køkken", "WIFI" og "gratis parkering".
  • Næsten halvdelen af de bookninger der pt foretages af danskere på Airbnb, sker hos værter med fleksible afbestillingsregler.
  • Både landdistrikter og byer er populære: Udover København og Aarhus er danskerne især interesseret i Nordsjælland, Bornholm, Nordvestjylland og Sydvestjylland. Disse områder udgør således de mest efterspurgte på Airbnb i Danmark den seneste måned.
  • Danskere ønsker at rejse så hurtigt som muligt: Næsten halvdelen af de øjeblikkelige bookinger vedrører rejser, der finder sted inden for de kommende 1 til 30 dage.
ANNONCE

Kilde: Airbnb

Boliger fra billedcollage:

Del

Seneste nyt

Annonce