Connery

Her er de 10 rejsemål danskerne drømmer om i 2021

Starten af 2021 lover ikke godt for udlandsrejser - men man har vel lov at drømme?

Udlængsel, nye oplevelser og eksotiske himmelstrøg. Det er en drøm, som mange danskere står med for tiden. 

Om og hvor meget vi får lov til at rejse ud i 2021 er ren spekulation - og i mellemtiden har danske sommerhusudlejere rekordstore antal bookinger for sommeren 2021. 

Men drømmen kan ingen tage fra dig. Og hos Airbnb ser man, at danskerne drømmer om sydens sol - men også en vis længsel efter skiferie. 

Interessen fra danskernes søgninger i Schweiz samler sig på denne temmeligt overdådige hytte i schweiziske Nendaz. Boligen byder blandt andet på egen luksusspa, udendørs opvarmet pool og en hjemmebiograf.

ANNONCE
Topmålet for Schqeiz er denne luksushytte i Nendaz. Foto: Airbnb - Her er de 10 rejsemål danskerne drømmer om i 2021 Topmålet for Schqeiz er denne luksushytte i Nendaz. Foto: Airbnb

Udlejningsportalen har offentliggjort en liste, der afslører de 10 destinationer, der trækker allermest i deres danske brugere. Her trækker Zanzibar en førsteplads, og bliver efterfulgt af en række europæiske destinationer. 

Listen over de destinationer, der indtil videre har oplevet den største vækst blandt danske søgninger på Airbnb i 2021, ser således ud:

  1. Zanzibar, Tanzania
  2. Ibiza, Spanien
  3. Nendaz, Schweiz
  4. Bagnes, Schweiz
  5. Saint Martin de Belleville, Frankrig
  6. Seoul, Sydkorea
  7. La-Croix Valmer, Frankrig
  8. Älvdalen, Sverige
  9. Bodø, Norge
  10. Siena, Italien
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce