Connery

EA FIFA bringer en række fede spillertrøje-fortolkninger til live

Limited Edtiion: Bayern München, Juventus, Manchester United og Real Madrid

FIFA-spillet har gennem tiden udgivet nogle anderledes og exceptionelt lækre spillertrøjer i deres spil. 

Nu har adidas i samarbejde med EA Sports og klubberne Bayern München, Juventus, Manchester United og Real Madrid, valgt at udbyde en eSports-variant som holdenes 4. trøje. 

ANNONCE
EA FIFA bringer en række fede spillertrøje-fortolkninger til live

Udsolgt på få uger
De fire klubber fik også specialdesignede trøjer sidste år, men dengang var det udelukkende på den virtuelle grønsvær, at fans kunne få fingre i dem – og endda kun de spillere, der havde angivet et af de fire hold som favoritklub i FIFA-spillet.

Den nye kollektion markerer altså, at virtuelle fodboldtrøjer for første gang tager springet fra den digitale verden og ud i butikkerne. Oplaget er ekstremt begrænset, og Unisport har efter blot få dage været nødsaget til at bestille et ekstra parti hjem.

”Tøj i et begrænset oplag er en kæmpe trend i tiden, og vi nærmer os udsolgt for nogle af trøjerne. Lige nu oplever vi faktisk, at vi sælger flere EA fodboldtrøjer end normale fodboldtrøjer, så man skal nok rykke hurtigt, hvis man vil kunne blære sig med en af de nye, specialdesignede trøjer,” siger Jakob Michaelsen fra Unisport.

Fra galaktiske Madrid-trøjer til leopardprikket Manchester-streetwear
Den nye kollektion hylder på en særlig måde hver af de fire topklubbers særpræg i designet.  Champions League-mestrene fra Real Madrid, der også er kendt som Los Galacticos, har således fået en trøje, der er dækket af en mørk stjernetåge og hvide stjerner for at markere klubbens stjernefyldte historie.

Tyske Bayern München, der indleder hver kamp med sangen ”Stern des Südens”, kan pryde sig med en trøje i en skarp orange farve, der leder tankerne hen på en varm solopgang i det sydtyske.

Manchester Uniteds trøje er med sine neonfarvede leopardprikker en hyldest til byens rå, urbane jungle, og Juventus byder på et spejl-design med et iriserende look, der reflekterer den uforudsigelighed, Juventus er kendte for.

ANNONCE
Del

Seneste nyt