Connery

Dune: Prophecy får ny trailer

Max afslører anden officielle teasertrailer til 'Dune: Prophecy'

Tilbage i maj afslørede Max den første officielle teasertrailer for sin nye tv-serie "Dune: Prophecy", der følger historien om Bene Gesserit-søstrene. Nu har netværket afsløret seriens anden officielle teasertrailer, som giver endnu et kig på, hvad der er i vente i serien, der er inspireret af Brian Herbert og Kevin J. Andersons roman fra 2012, "Sisterhood of Dune".

Den nye serie bygger videre på populariteten af Denis Villeneuves "Dune", "Dune: Part Two" og den kommende "Dune: Part Three". Villeneuves film har opnået enorm anerkendelse for alt lige fra den vilde visuelle stil, skuespillet og en trofast genskabelse af Frank Herberts klassiske science fiction-univers.

"Dune" (2021) introducerede os til den unge Paul Atreides, spillet af Timothée Chalamet, og hans skæbne på den ørkenplanet Arrakis, mens "Dune: Part Two" fortsatte hans episke rejse og kamp mod de mægtige kræfter, der styrer universet.

Dune: Prophecy er en prequel-fortælling, der følger skabelsen af Bene Gesserit, 10.000 år før Paul Atreides fødsel. Selvom den anden teasertrailer er kort, giver den et glimt af konflikten inden for Imperiet og skabelsen af Bene Gesserit-søsterskabet af to Harkonnen-søstre, mens de udøver magt og kontrol blandt de store huse. Serien lover at dykke dybere ned i Bene Gesserits mystiske og manipulative natur, hvilket vil give fans en ny forståelse af denne magtfulde orden.

Serien byder på skuespillere som Emily Watson, Olivia Williams, Travis Fimmel, Jodhi May, Mark Strong, Sarah-Sofie Boussnina og flere. Med et så stærkt ensemble kan seerne forvente en intens og medrivende fortælling.

"Dune: Prophecy" består af 6 afsnit, som får premiere på MAX i november. Se den anden officielle teasertrailer herunder:

ANNONCE
Dune: Prophecy 2. trailer
?si=1z_ELepW6AEUUGX8
Del

Seneste nyt