Connery

Dune 2: Streamingpremiere på Max

Den kritikerroste og storslåede efterfølger fra Frank Herberts univers kan streames på Max fra 21. maj

Dune: Part One blev modtaget med stor entusiasme og vandt hele seks Oscars, hvilket satte barren højt for efterfølgeren, der nu endelig er på vej til streaming på Max (Tidl. HBO Max) 

Villeneuve har formået at skabe en visuelt imponerende og narrativt stærk film, der trofast følger Herberts komplekse univers. Med Part Two er forventningerne om muligt endnu højere, og Villeneuve står over for udfordringen at indfri disse.

I Dune: Part Two forenes Paul Atreides (Timothée Chalamet) med Chani (Zendaya) og The Fremen. Paul er på en mission for at hævne sin familie og står over for en skæbnesvanger beslutning mellem kærlighed og universets fremtid. Han er fast besluttet på at forhindre en forfærdelig fremtid, som kun han kan forudse.

Filmens cast omfatter både nye ansigter og kendte navne fra den første film. Timothée Chalamet og Zendaya genoptager deres roller som henholdsvis Paul Atreides og Chani. Derudover ser vi Rebecca Ferguson, Josh Brolin, Austin Butler, Florence Pugh, Dave Bautista, Christopher Walken, Léa Seydoux, Stellan Skarsgård, Javier Bardem og Charlotte Rampling.

Tilgængelighed og streaming på Max
Dune: Part Two kan streames på Max fra 21. maj. 

ANNONCE
Dune Part 2
?si=96vHeV9NJGsEsrcU
Del

Seneste nyt