Connery

Den tropiske ø Sint Maarten åbner dørene for caribisk karneval til april

Sprudlende fester, gastronomi i særklasse og en fest i gaderne.

St. Martin er den tropiske ø i det nordøstlige Caribien, som er delt op mellem to nationer, Frankrig og Holland - henholdsvis St. Martin og Sint Maarten.

En historisk, kulinarisk og oplevelsesrig ø, hvor man få unikke oplevelser på hver side af grænsen. Hvis du gerne vil høre lidt mere om øen, kan du læse med her - 8 grunde til at skrive St. Martin på din Bucket List.

Et af de helt store højdepunkter foregår på Sint Maarten fra april til maj, hvor et storslået karneval fylder gaderne og sprudler af liv og glade dage, som man har set med eksempelvis karneval i Rio de Janeiro og New Orleans.

Selve karnevalet sættes til tonerne af højlydt calypso-, soca- og steelpan-musik, som skaber den helt rigtige caribiske stemning på øen, som har en temperatur, der ligger mellem 27-34 grader året rundt.

St. Maarten Karneval kan prale af at være den længste karnevalssæson i regionen, hvor folk på tværs af kultur mødes til en festlig omgang.

Den varer nemlig fra 14. april til 3. maj med forskellige aktiviteter, liv i gaden og masser af sprudlende oplevelser på den gastronomiske og musikalske front.

Det er en vaskeægte vestindisk gadefest, hvor folk klæder sig ud og byder ind til nogle festlige uger for alle køn, aldre og interesser.

Det er både en hyldest til livet og øens unikhed, men er også en perfekt måde for beboerne på øen at fremvise deres kultur på den mest ekstravagante måde - hvad enten du har lyst til at lære mere om deres historie eller bare gerne vil nyde lokale retter og smagfulde fangster fra havet. Hvis det lyder som noget for dig, så kan du læse mere om aktiviteterne lige her

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce