Connery

8 grunde til at skrive St. Martin på din rejse-bucketlist

Klar på et smut til det nordøstlige Caribien?

Hvis du er typen, der dagdrømmer om eksotiske rejsedestinationer af og til, så har vi for nyligt fået øjnene op for en drømmedestination, der skal have en værdig plads på din rejsemæssige bucket list. Det er naturligvis den tropiske ø St. Martin i det nordøstlige Caribien. En underskøn ø med turist-erfarne lokale, kulinarisk slaraffenland og underskønne strande. Vi har herunder fundet 8 gode eksempler på, hvorfor St. Martin bør rykke op i hierarkiet på din drømmerejse-liste. Stort udvalg af eksotisk logi Øen byder på mange forskellige løsninger i forhold til overnatning, hvor man kan tage klassiske turist-hoteller, hvor man er blandt andre mennesker, eller måske opgradere til egen villa med havudsigt, hvor man kan være i fred i de lækreste omgivelser. Der er et utal af muligheder til forskellige segmenter - alt fra kærestetur, familie-eventyr eller måske bare et afbræk fra hverdagen og andre mennesker.

ANNONCE
Foto: St. Martin turistbureau "Hotel Karibuni, St.Martin" - 8 grunde til at skrive St. Martin på din rejse-bucketlist Foto: St. Martin turistbureau "Hotel Karibuni, St.Martin"

Gastronomisk petriskål

St. Martin har ikke et decideret køkken, men derimod agerer øen nærmest et stort streetfood-mekka, hvor forskellige køkkener og stilarter pryder med deres spændende, forskelligartede kreationer. Der er over 500 restauranter på øen!

365-tropeområde

Øen er indhyllet i tropisk klima året rundt og du skal derfor ikke tage højde for sæsoner, når det kommer til vejret. Temperaturen svinger mellem 27-34 grader året rundt. Og vandet? Det er 26-30 grader.

Den venlige ø

St. Martins beboere gør meget ud af deres kælenavn ‘The Friendly Island’ - der er altid højt humør og smilende service overalt på øen og så er øen i sig selv utrolig sikker. Der er ikke nogen steder på øen, hvor man tænker, at man skal holde sig væk fra. Der er god, caribisk stemning all around.

To destinationer i samme omgang

Det spændende ved St. Martin er, at det er en tropisk ø, som er delt op mellem Holland og Frankrig - de to sider hedder St. Martin og Sint Maarten. Selvom det er samme ø, er der kulturelle forskelle, så selve øen byder på to forskellige aspekter af samme destination.

Daglige flyvninger

Det kan tit være en ulempe ved disse eksotiske destinationer, at du skal få alt til at gå op i en højere enhed, hvis du skal få en rejse dertil. Ikke med St. Martin - de har nemlig daglige flyvninger fra og til både Europa og USA.

Bounty-strande så langt øjet rækker

Øen byder på de flotteste badestrande hele vejen rundt svøbt med i alt 37 forskellige strande, hvor sandet er perfekt og vandet krystalklart.

Aktiv ferie

De tropiske omgivelser giver utallige muligheder for oplevelser på tværs af øen med fokus på aktiv ferie - eksempelvis padling, svømning, dykning, vandreture og meget andet. Det er et utroligt smukt område, som giver dig rig mulighed for både at nyde solen og naturen.

Festival De La Gastronomie

Skal du have hele pakken med St. Martin, så skal du søge til øens nyligt opstartede madfestival, som er klar med deres tredje festival i 2023. Det er 11 dage i november, som er dedikeret til madlavning, hvor man kan fordybe sig i lokal mad, madboder, opdagelses-menuer og selvfølgelig opleve deres barbecue-konkurrence - St. Martin har en vigtig BBQ-kultur, og her vil seks barbecue-kokke dyste om at blive øens bedste indenfor feltet. Et madmekka med caribisk stemning!

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce