Connery

Blizzard har annonceret en ny World of Warcraft expansion, og det er ikke hvad man havde håbet på...

Basically: Burning Legion 2. Og Demon Hunters.

Blizzard har netop præsenteret deres nyeste expansion til World of Warcraft. Det skete ved en præsentation under årets Gamescom i Køln.  

World of Warcraft: Legion

Blizzard har annonceret en ny World of Warcraft expansion, og det er ikke hvad man havde håbet på...

Den nye udvidelse til det aldrende MMORPG, er lidt forrige udvidelse, en slags poleret udgave af den første expansion, The Burning Crusade. 

Så hvad nyt er der? Et nyt kontinent bliver tilgængeligt: The Broken Isles, levelbarren er blevet hævet til 110, der bliver introduceret en Demon Hunter class, og egentlig er mange af dem der har gang i spillet nu, nok godt tilfredse. 

Men gametraileren kan slet ikke tune sig ind på en nostalgisk gammel wow-gamer, som undertegnede. WoW er gammelt, og Blizzard bløder subscriptions. På sit højeste i 2010, 6 år inde i spillets levealder, var der 12 millioner spillere. Det tal er i 2. kvartal 2015 "helt nede" på 5.6 millioner, og det er det laveste niveau siden 2006.

World of Warcraft er ved at dø, og mon ikke Blizzard er klar over det? Derfor knokler de nu, for at skabe så meget content så muligt, på kort tid - og derfor ser vi nu et tredje genbrug af materiale fra spillets første expansion. 

Lige så imponeret jeg var over Comic-con nyhederne om den kommende Warcraft film, lige så uimponeret er jeg af denne nye expansion. 

Men det er bare min mening. Hvad mener du?

PS. Når Blizzard engang får deres webserver op at køre igen, kan du læse mere her: WoW: Legion

ANNONCE
En afsluttende kommentar til Blizzard:
Del

Seneste nyt

Annonce