Connery

Overwatch har Blizzards største Beta-runde nogensinde: 9.7 millioner spillere

Forventningerne til Blizzards første shooter er skyhøje

Der er altid massiv hype op mod Blizzards udgivelser, og Overwatch er ingen undtagelse. 

Blizzard kørte en åben beta runde på spillet i weekenden, og over 9.7 millioner gamere spillede med. Det er ret vildt. I løbet af runden blev der spillet over 81 millioner timer, i over 37 millioner kampe. 

"Vi er begejstrede over, at sådan et utroligt antal spillere verden over, har haft en chance for at prøve Overwatch under den åbne Beta." siger Mike Morhaime, Blizzard CEO. "Vores mission var at få så mange PC og konsolgamere som muligt, til at præve spillet inden lanceringen". 

Overwatch bliver udgivet den 24. maj til både PC, PS4 og Xbox One. 

Jeg fik også smidt et par timer i betaen, og er ekstremt begejstret. Ved første øjekast virker det som en meget simplificeret shooter, men fordi Blizzard har valgt at køre med rolleopdeling, der blandt andet indebærer DPS, Tanks og healers, bliver det strategiske niveau hævet til noget, der for alvor kan slå igennem i sportsgaming, og det er en vigtig pointe for Blizzard. Spillets designretning går imod trenden indenfor shootere, og realismen er nærmest ikke eksisterende, til gengæld er stilen stærkt karikeret, og det er netop en af faktorerne, der har gjort tidligere Blizzard-spil til udødelige evergreens. Tilsæt en røvfuld easter eggs og referencer, og så bliver det bare endnu sjovere for Blizzards fans. 

Læs nærmere om spillet her.

ANNONCE
Del

Seneste nyt