Connery

100 Years of Warner Bros.

Morgan Freeman og Hollywoods største personligheder guider os gennem historien for et af verdens største filmstudioer

100 år. Det er faktisk længe i filmbranchen, ikke? Men for Warner Bros., er det mere af det samme. De har skabt klassikere, der har ændret landskabet for film og tv i hele det 20. og 21. århundrede. Og nu vil de lade os tage et dyk ned i deres historie med deres nye dokumentarserie, "100 Years of Warner Bros.".

Fra de tidlige dage, hvor fire brødre med drømme om stjernerne grundlagde studiet, har Warner Bros. været en stærk kraft i filmindustrien. De kæmpede mod nazisterne under Anden Verdenskrig, skiftede fra stumfilm til "talkies" og navigerede gennem den teknologiske udvikling og de kulturelle skift, som det 20. århundrede bragte.

ANNONCE
100 Years of Warner Bros.

Og det stopper ikke der. I seriens anden episode, "Clint, Kubrick and Kryptonite", får vi indblik i, hvordan Warner Bros. håndterede de store omvæltninger i 60'erne og 70'erne. Under ledelse af en ny chef trådte de ind i en æra af enestående historiefortælling, og mange banebrydende projekter blev født.

I tredje episode, "Heroes, Villains and Friends", stiger Warner Bros. til nye højder. De bevæger sig ind i Hollywoods storfilmtid og etablerer sig som en af verdens største underholdningsgiganter efter en historisk fusion.

Sidst men ikke mindst, i "Wizarding World and the Big Bang", bevæger vi os ind i den digitale tidsalder. Warner Bros. fortsætter med at være en fortaler for autentisk historiefortælling, men samtidig drager de fordel af den nyeste teknologi.

Nå, men jeg hører dig spørge: "Hvem fortæller alle disse historier?" Godt spørgsmål! Og svaret er... nogen af de største navne i branchen. Ikoner som LeVar Burton, Tim Burton, Robert De Niro, Clint Eastwood, Ellen DeGeneres, Gal Gadot, George Clooney, og listen fortsætter. Og det hele er bundet sammen af ingen ringere end Morgan Freeman, som guider os gennem alle fire episoder.

Men lad mig sige det ligeud: Hvis du er filmnørd som mig, er du nødt til at tjekke denne serie. Den byder på et fascinerende indblik i filmhistorien og de utallige historier, der har nået generationer af publikummer over hele verden.

"100 Years of Warner Bros." har premiere på HBO Max den 25. maj. Og her kommer det bedste: De to første episoder kan ses på premieredagen. Så tag popcornene frem, sæt dig godt til rette i sofaen, og lad Warner Bros. tage dig med på en rejse gennem filmhistorien. Det bliver et eventyr, du ikke vil gå glip af!

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce