Connery

Aquas Barbie Girl får alligevel en rolle at spille i Barbie-filmen

Den nye trailer til Barbie trailer er landet - og det ser ikke dumt ud

Greta Gerwigs kommende Barbie-film med Margot Robbie og Ryan Gosling i hovedrollerne som Barbie og Ken nærmer sig biograferne med hastige skridt. 

Vi forholdt os i starten en smule konservative, om hvorvidt filmen var en must-see, men da den første teaser-trailer og rollelisten landede, var vi mere eller mindre overbeviste - og efter filmens endelige trailer er landet, er der ikke den store tvivl. 

Den nye trailer afslører, ganske som vi spekulerede i ved teaseren, at 'Barbie' bryder ud af den lille utopiske Barbie World, og ind i den virkelige verden. Plottet kunne nærmest ikke skæres anderledes. Det bekræftes også i traileren at Will Ferrells medvirken er en rigtig skurkerolle, som Mattels CEO. Klassisk Ferrell. 

Den nye trailer byder også på en pæn lille danskervinkel. I klippets sidste sekunder, vil den skarpe seer høre en ny version af Aquas gigahit 'Barbie Girl'. 

Den nye version af Aquas sang beskrives videre hos Uproxx, der har luret filmens soundtrack, og fundet ud af, at Nicki Minaj, Ice Spice og Aqua har samarbejdet om en ny version af Aquas ikoniske sang. 

Barbie filmen får dansk biograf-premiere den 20. juli 2023. 

ANNONCE
Barbie - Trailer
Del

Seneste nyt