Connery

Witch Hunters - 3D (Anmeldelse)

Witch Hunters er skamløs underholdning fra start til slut.

4 ud af 6 stjerner
SF Film/Filmcompagniet - Witch Hunters - 3D (Anmeldelse) SF Film/Filmcompagniet
De fleste kender eventyret om Hans og Grethe, der blev efterladt af deres forældre i en skov, fandt et pandekage hus og blev taget til fange af en ond heks, der ville spise dem. Og uden at skulle spoile for meget kan jeg da vist afsløre, at Hans og Grethe i sidste ende narrede heksen, smed hende ind i brændeovnen og blev genforenet med deres forældre.

I mere end 200 år var det slutningen og de to søskende levede lykkeligt til deres dages ende. Men nu har brødrene Grimms eventyr fået en uofficiel sequel, der afslører en hidtil ukendt skæbne for Hans og Grethe.

Som følge af deres traumatiske barndomsmøde med heksen i pandekagehuset, har Hans og Grethe valgt at vie deres liv til at jage hekse.
ANNONCE
SF Film/Filmcompagniet - Witch Hunters - 3D (Anmeldelse) SF Film/Filmcompagniet
Borgmesteren i landsbyen Augsburg hyrer derfor de to søskende til at finde den eller de hekse, der har kidnappet byens børn. Men tiden er knap. Heksene skal nemlig bruge 12 børn til et ritual, der vil finde sted ved næste blodmåne, og det tolvte barn er netop forsvundet. Det bliver en farefuld og ikke mindst blodig jagt, der fører Hans og Grethe tilbage til et velkendt sted fra deres barndom.
ANNONCE
SF Film/Filmcompagniet - Witch Hunters - 3D (Anmeldelse) SF Film/Filmcompagniet
Som anmelder må man nogle gange give efter for en guilty pleasure. Jeg havde ikke store forventninger til denne film og jeg tog mig selv i at prøve at finde på undskyldninger til, hvorfor den var dårlig, men der var ingen. Sandheden er at jeg var skamløst godt underholdt af Witch Hunters. I modsætning til beslægtede film som Van Helsing og The League of Extraordinary Gentlemen giver den sig ikke ud, for at være mere end den er; nemlig 88 minutters hæsblæsende action, uden mere end lidt nødvendigt forhistorie som svøb. Selv 3D effekterne fungerede bedre end så mange andre efterkonverterede film.
ANNONCE
SF Film/Filmcompagniet - Witch Hunters - 3D (Anmeldelse) SF Film/Filmcompagniet
Witch Hunters er 100% rendyrket drengerøvsunderholdning. Den er perfekt som tømmermændsfilm ledsaget af en stor omgang popcorn og en iskold cola, for den har alt, hvad en god actionfilm skal have, lige bortset fra en biljagt. Men eftersom historien foregår et sted omkring starten af 1900-tallet og Gemma Arterton er så sindssygt sexet i stramt læder, som hun er, så er filmskaberne lovligt undskyldt.
ANNONCE
Drengerøvsfaktor: 100%
 
Teknisk information:
Original titel: Hansel & Gretel: Witch Hunters (3D)
Dansk titel: Witch Hunters
USA, 2013
Instruktør: Tommy Wirkola
Medv.: Jeremy Renner, Gemma Arterton, Famke Janssen, Pihla Viitala og Peter Stormare
Genre: Action/Eventyr/Gyser
Billedformat: 1.85:1
Lyd: Dolby Digital/DTS
Længde: 88 min
Premiere dato: 7. februar 2013
Distributør: SF Film/Filmcompagniet
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce