Connery

Verdens største gin festival i København - skal du med?

Seks forskellige sessioner, hvor der kredses om gin og dets forskelligheder

Er du vild med gin, og kunne du forestille dig et 15.000 kvm. ren ginparadis? Det er svært, men for fjerde år i træk bliver det en realitet. Det er nemlig snart tid til Copenhagen Gin Fest.

Festivallen finder sted i hjertet af København i Lokomotivværkstedet ved Dybbølsbro fra torsdag den 7. maj til lørdag den 9. maj. 

Her er det muligt at smage mere end 450 forskellige slags gin på de omkring 80 stande. Her er der selvfølgelig udstyr til hjemmebaren og forskellige varianter af tonic - og gratis smagsprøver. Så hvis du mangler inspiration til den almindelige gin og tonic, så er det den helt rette festival. 

"Det er ikke nogen hemmelighed, at jeg blev mødt med en del skepsis forud for den allerførste festival. Men jeg var overbevidst om, at København kunne rumme en ginfestival", fortæller arrangør Jacob Rosengren. 

Faktisk har de ramt så rigtigt, at formatet er blevet kopieret rundt omkring i både Danmark, Norge og Sverige. 

"Jeg havde ikke i min vildeste fantasi forestillet mig, at vores lille festival skulle ende med at blive den største i verden. Ud fra gæsteantal og gin-brands, så er vi de største på globalt plan". 

Og vi er mange som er vilde med gin. Faktisk er halvdelen af billetterne allerede solgt, så du skal ikke tænke over det for længe. 

Seks forskellige sessioner

I løbet af de tre dage, er der seks forskellige sessioner. Der er en session torsdag, tre sessioner fredag og to sessioner om lørdagen. 

I år er der et loft på 2.000 personer pr. session, hvilket gerne skulle være med til at skabe mere albuerum og tid til nydelse af de forskellige gin. 

En enkelt session koster fra 300 kr., og skal du deltage i alle seks sessioner, så koster det 2085 kr.

Hvad hører så med i prisen?

  • Med i entrébilletten får du et glas til smagsprøver og cocktails - det må tages med hjem
  • Gratis smagsprøver på alle stande
  • Al udskænkning ophører 15 minutter før afslutning af hver session
  • Billetten er selvfølgelig kun gyldig i det tidsrum, hvortil billetten er købt
  • Udvidet festivalområde med udendørsareal
  • Madvogne i haven med lækre retter og snacks

Køb din billet her?

ANNONCE
Verdens største gin festival i København - skal du med?
Del

Seneste nyt