Connery

Twitter du?

Twitter er det nye fænomen på nettet, men bliver det ligeså stort som de andre?

Twitter du?
Selviscenesættelsens højborg er blevet Internettet. Overfladisk pladder med updates om at man sidder på en café, rundt hjørnet, er gået i gang med at se film, eller at man er på vej op at trappen, at man går i drukmode, eller noget helt banalt som, at man har fået penge tilbage i skat.

Først var det blogs, et medie, som gav luft for skribenten i maven på mange - men hvor kun få lykkedes med at få mange læsere, flyttede resten over på MySpace, som sidenhen blev skiftet ud med Facebook, alt sammen i i selviscenssættelsens navn!

Bloggere gik fra at blogge for venner og bekendte, til at lave facebook updates, og nu ruller Twitter så ind over de danske webgrænser!?

Men hvad er twitter?
Grundlæggende er Twitter blot en anden form for statusopdateringerne på Facebook, uden gallerierne, de forbandede spil, sære tags, gaver og andet spam. Tilgengæld er det KUN statusopdateringerne, så hvor man på Facebook, kan se billeder af sære fester, skrive breve til hinanden og generelt netværke, så er Twitter eksemplet på, at Internettet er gået ind i fase nedgang - korte beskeder til dem der gider kigge på dig, og korte beskeder fra andre, som du gider kigge på!

Twitter du?
Hvis nu du rent faktisk twitter, så vil vi her på Connery.dk anbefale dig, at Twitte med vores Connerybabes... Vi garanterer vi ikke sender spam ud, medmindre vi på et tidspunkt bliver fulde og synes det i øjebliksbilledet er sjovt, tilgengæld kan du sikre dig ALTID, at få en update, når der kommer en ny Conneybabe online!

Følg Connerybabes på twitter her http://twitter.com/connerydkbabes

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce