Connery

Trådløst internet-videokamera

Pressemeddelelse

Det nye IP-kamera muliggør fjernkontrolleret videoovervågning via enhver webbrowser.
Trådløst internet-videokamera
Linksys annoncerer i dag, at Linksys Wireless-G Pan/Tilt/Zoom (PTZ) Internet Camera with Audio (WVC200) nu er tilgængelig i butikkerne. Det nye PTZ-internetkamera, som er en del af Linksys' produktserie til virksomheder, kan sende billede og lyd live over internettet, så indholdet kan ses og aflyttes via en webbrowser hvor som helst i verden, hvilket gør det ideelt til mobile medarbejdere og andre fjernbrugere.

PTZ-internetkameraet har, ulig standard 'webcams' som skal være tilsluttet en pc, dets egen IP-adresse, så det nemt kan tilsluttes til et allerede eksisterende Ethernet- eller trådløst netværk. WVC200 er udstyret med en LCD-skærm, der viser IP-adressen, hvilket gør det let at administrere flere kameraer ad gangen.

'Vi har designet et kamera, der giver mindre virksomheder det værktøj, de behøver for at eller overvåge deres kontor såvel i som udenfor arbejdstiden,' siger David Kelly, salgschef for Linksys i Europa, Mellemøsten og Afrika. 'Man har adgang til kameraet via internettet, så kontoret kan fjernovervåges. Brugerne kan vælge at blive alarmeret via e-mail eller telefon, hvis der forekommer uventet bevægelse uden for arbejdstiden, hvilket gør, at man ikke behøver at overvåge kameraet aktivt. Det er en ideel løsning til at få ro i sindet, og så fås det til en pris, som passer til mindre virksomheders budget.'

Fjernadgang
Billederne fra WVC200 kan beskyttes af en adgangskode, eller det kan stå åbent, så hele verden kan følge med. Da det understøtter Dymanic DNS, kan man få adgang til kameraet ved at tilknytte en URL-adresse, også selvom virksomheden bruger en dynamisk IP-adresse.

Funktionerne panorering, tilt og 2x digital zoom gør det muligt at fjernstyre kameraets bevægelse og fokus. Op til 10 brugere kan få adgang til kameraet på samme tid. Den medfølgende software gør det muligt at monitorere flere kameraer samt optage billede og lyd direkte på en harddisk. Kameraet kan sættes op til at aktivere optagefunktionen manuelt, tidsbestemt eller hvis det opdager bevægelse.

Avancerede videofeatures
Den avancerede MPEG-4-videokompression producerer en 640x480 videostream i høj kvalitet. MPEG-4-kodning giver god videokvalitet i miljøer med skiftende båndbredde. WVC200 understøtter også MJPEG-videokompression, der giver god videokvalitet ved stor båndbredde.

De omfattende videofeatures inkluderer et infrarødt (IR) 'cut filter', som gør det muligt at optage billeder på steder med lidt eller slet intet lys, hvis en ekstern IR-lampe er tilsluttet. Kameraet kan også tage enkeltbilleder i JPEG-format og kan programmeres til at tage enkeltbilleder på bestemte tidspunkter og sende dem til en FTP-server.

Sikkerhed
Blandt kameraets mange avancerede features er sikkerhedsindstillingen. Når kameraet opdager bevægelse, begynder det at optage lyd og billeder, samtidig med at der afsendes en e-mail-alarm til kontoret eller brugerens mobiltelefon. Kameraet kan sende op til tre alarmer vedhæftet et kort videoklip. Hvis situationen kræver det, kan brugeren logge på den direkte optagelse via en internetbrowser. Sikkerheden sikres gennem WEP- og WPA-kryptering.

Features
  • CMOS-sensor med glaslinse
  • Vælg mellem MPEG-4- eller MJPEG (samme som ovenfor)-komprimering
  • Optag video og lyd (indbygget mikrofon) direkte på en ekstern harddisk
  • Understøtter UPnP for nem oversigt af netværket
  • Op til 10 samtidige brugere
  • Den medfølgende software gør det muligt at monitorere og optage fra 9 kameraer på én gang
  • E-mail-alarm kan sendes til fire e-mail-adresser med vedhæftet videoklip
  • LCD-skærmen viser kameraets fulde IP-adresse
Pris og tilgængelighed
Linksys Wireless-G PTZ Internet Camera with Audio (WVC200) er tilgængeligt gennem Linksys' distributions- og forhandlernetværk for 2499 kr.
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce