Connery

Tøjshopping gennem en brevsprække

Jeg koblede min travle bror op med en personlig shopper...

Tøjshopping gennem en brevsprække

Tøjshopping er en ting man får mindre og mindre tid til, jo ældre man bliver. Mest fordi man gerne vil bruge tiden på andre ting.

Sådan har jeg det i hvert fald selv, og lur mig om ikke andre mænd derude, også har det. For godt et års tid siden stiftede jeg bekendtskab med The Cloakroom, en tjeneste, der kobler dig sammen med en personlig shopper, der gratis klarer dine tøj-indkøb. 

Så for at teste konceptet op mod andre end mig selv, fik jeg sat min bror i forbindelse med The Cloakroom.

Min bror er en travl ung mand, der for nyligt blev afdelingsleder i en autoværkstedskæde, en stilling der har gjort et indgreb i hans tid, og som nærmest har elimineret hans lyst, til at bruge tid, på at købe tøj. Derfor er The Cloakroom perfekt match, hvis du spørger mig.

ANNONCE
Tøjshopping gennem en brevsprække

Min bror fik, efter at have gennmført en online stilquiz, tildelt Pernille som sin personlige shopper. Efter en samtale med hende, var der hurtigt en boks med tøj på vej. 

For at vurdere hvor gennemtænkt konceptet var, og hvilke tanker der lå bag tøjudvalget, fik jeg Pernille til at sende hendes tanker, så jeg havde noget at holde min brors indtryk af konceptet op mod:

"Jeg valgte blandt andet et par jeans fra Kings of Indigo, som er et hollandsk denim brand. I pasformen er de "slim fit", men ikke for tætsiddende. De er sorte i farven, men med en cool vask, som gør dem mere casual og giver dem lidt kant. De kan kombineres med pulloveren fra Tiger of Sweden, enten alene eller ud over skjorten (også fra Tiger of Sweden), som har en fed mørke brun/grøn farve. 
 
Så er der et par jeans fra Calvin Klein Jeans i en mere klassisk blå farve og en t-shirt fra OnTour også et hollandsk mærke i en flaskegrøn farve. Jeg tænker, at lige den farve måske ikke er noget, Rasmus selv ville have valgt. Men vi prøver altid at udfordre vores kunder, så de kan prøve noget andet og måske finde ud af, at det er meget fedt alligevel. Skjorten fra Minimum i sort er en perfekt casual skjorte, og den passer til næsten alt. T-shirten fra Bread & Boxers er helt casual med crew neck, og den kan også bruges som undertrøje. 
 
De mørke blå chinos er fra Knowledge Cotton Apparel, og de kan sammensættes med Oxford skjorten fra Penguin. Skoene er fra Paul Smith, som er et cool britisk mærke. Hvis man er vant til at gå med Converse, Adidas eller Nike, er dem her lidt noget andet. Men igen; at prøve noget nyt og skille sig lidt ud. "

ANNONCE
Selected jakke, KOI jeans - Tøjshopping gennem en brevsprække Selected jakke, KOI jeans

Det første der tog fokus var de forskellige benklæder. Jeans er aldrig noget man bliver skræmt af, og som sådan faldte både KOI og Calvin Klein parrene i god smag. Den quiltede jakke fra Selected (billedet herover) fik en lidt anderledes bemærkning med på vejen: "Altså den er jo meget pæn, men når jeg går i arbejdstøj på job, duer det ikke rigtigt med en termojakke, når jeg har fri.." lyder det med et skævt smil. 

(Flere outfits og kommentarer i galleriet)

ANNONCE
Tøjshopping gennem en brevsprække

"Den er ret tight, den her polo." siger min bror, efter et tøjskift. "Men jeg synes faktisk det fungerer - normalt var det ikke noget jeg ville have kigget efter i butikken."

Succes. Den simple, sorte Calvin Klein polo er en keeper, og det samme med de mørkeblå jeans, fra selvsamme brand.

Næste skift var til et par af de medfølgende skjorter. Den sorte er fin, men den lyseblå oxford skjorte fra Penguin, er lige stor nok i størrelsen. "Skjorter mangler man jo altid, så jeg må hellere prøve en mindre størrelse med næste boks." 

ANNONCE

Hvad tænker manden?

"Jeg er positivt overrasket. I første omgang, tænkte jeg at det ikke lød som noget der ville kunne lade sig gøre. Når man melder sig til at få en boks, skal man svare på en stilquiz online, og efterfølgende bliver man ringet op af en shopper derinde fra. De spørger en om en masse ting stilmæssigt, og er gode til at hjælpe en, hvis man ikke umiddelbart kan svare. Det er en uddybende samtale, og jeg tror den danner et solidt grundlag for pigernes valg af tøj. Jeg følte mig tilpas i meget af det, positivt udfordret (En stram polo, og termojakken), og så var der lige en enkelt ting der ikke virkede for mig - skoene.

Det har været sjovt, og helt smertefrit, da jeg har sluppet for at skulle trampe rundt i butikkerne selv. Jeg er rigtig spændt på at modtage en opfølgende boks, med korrigerende udvalg."

ANNONCE

Jeg følger op når brormand modtager næste boks.

Har du lyst til at prøve The Cloakroom af?

Du kan tage deres stilquiz her: TheCloakroom.dk, for at komme i gang.

Del

Seneste nyt

Annonce