Connery

Tips til light traveling

Når man rejser meget, er der mange fordele ved at rejse let. Du sparer både penge, energi og tid ved at rejse uden indtjekket bagage. Her er et par råd til at rejse med kun håndbagage.

Jeg rejser en del, da jeg er så heldig at være gift med Maria, som er rejseblogger. Vi rejser altid kun med håndbagage, også selvom vi er afsted længere tid.

Pt. er vi to måneder i Thailand, og det sagtens klares uden indtjekket bagage. Maria rejser godt og vel 100 dage om året, så jeg er ikke altid med på hendes rejser, men på de længere ture er jeg med.

Vi har efterhånden arbejdet en del på at finde ud af, hvordan man pakker den optimale håndbagage, og her er hvad vi er kommet frem til.

ANNONCE
Tips til light traveling

De vigtigste ting (skal altid med)

Pas, lokale strømstik, lokale penge (til de første dage), ørepropper og kuglepen/papir.

Disse ting er altid nødvendige, og det er en god ide at have dem liggende i din rejsekuffert/rygsæk, når du ikke er ude at rejse. På den måde er du sikker på at huske dem, næste gang du skal afsted.

De næstvigtigste ting, som vi ikke vil undvære er:
Ørepropper (så du kan altid kan sove), høretelefoner, spillekort, let rygsæk til dagture, lidt vaskepulver og solbriller.

Derudover har vi altid loadet en masse god musik, film og bøger ned på vores iPad og smartphones, så vi altid kan underholde os selv lidt i fly, lufthavne, busser osv.

Tips til at pakke så let som muligt

Vi har sjældent mere end et par T-shirts, et par jeans og undertøj/strømer til en uge eller halvanden med på vores ture. Det betyder, at vi skal vaske lidt tøj undervejs, så derfor har vi en lille bøtte vaskepulver med.

Det tager kun 10-15 minutter at vaske sine strømper og boxershorts i en håndvask. Som regel rejser vi altid til steder, som er en del varmere end Danmark, og så er det ikke noget problem at få det tørret. Det sker natten over enten på terrassen, eller på toilettet med vinduet åbent.

Der findes desuden et hav af smarte fiberhåndklæder og andre specialfremstillede ting, som er smarte til rejser, men vi plejer altid at booke os ind privat via Airbnb, og så behøver vi ikke tænke på håndklæder, lagner, soveposer osv.

Her er et sidste tip, som er meget nyttigt, når man rejser til varme områder:
Køb dig nogle gode uldundertrøjer i Merino uld!


Det fede ved merino uld er, at du ikke sveder på samme måde, når du har det på. De kommer heller ikke til at lugte, og du kan bogstaveligt talt have dem på i ugevis, uden at de kommer til at lugte - det er næsten magisk.

Hvis du vil se, hvad jeg har med af tøj på mine rejser (stadig kun håndbagagen), så kan du tjekke det her.

Så er der vist bare tilbage at ønske god rejse!

ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce