Connery

Tips til gode opbevaringsløsninger

Artiklen er sponsoreret.

Har du brug for bedre opbevaring i dit hjem? Måske bor du småt, måske trænger reolen til en udskiftning, eller måske er du af et rodehoved. Ligegyldigt hvad, der matcher din situation, er gode opbevaringsløsninger alfa omega i ethvert hjem - både ungkarlehybler og familieboliger. Mangler du inspiration til, hvordan du bedst organiserer dine ejendele? Så læs med herunder.

Design din egen reol

Et reolsystem, du kan sammensætte til at matche lige præcis din stil, dine behov og din bolig, er et rigtig smart valg. Så behøver du nemlig ikke at lede længe for at finde den perfekte reol med den rigtige ruminddeling, det rigtige materiale, den rigtige farve og den rigtige størrelse. I stedet kan du designe den selv.

Der findes flere mærker, der tilbyder design-selv-løsninger, blandt andre danskproducerede Mistral, som er kendte for deres enkle reolsystemer. Du kan sammensætte deres grundmoduler og tilbehør præcis, som du ønsker, og foran dig har du nu reolen, kommoden eller skabet, du drømmer om. Det stilrene look passer ind i de fleste hjem, hvor du kan have glæde af den høje kvalitet i mange år.

Indbyggede løsninger

Er pladsen trang, er væggene skrå, eller vil du bare gerne give dit hjem en ekstra finish? Så er det oplagt at få specialdesignede opbevaringsløsninger bygget ind, så de komplimenterer dit hjem bedst muligt. Så er du sikker på at udnytte pladsen i dit hjem optimalt.

Er du selv en ferm håndværker, kan du formentlig selv klare opgaven. Ellers er det en god idé at rådføre sig med en snedker eller lignende, som kan hjælpe med både design og montering. Er du i gang med en større renovering eller omrokering, kan det også være en god idé at rådføre dig med en boligarkitekt, der kan give kvalificeret sparring.

Skab eksklusiv stemning

Du kan også vælge en helt simpel, men meget funktionel løsning: Gardiner. Med gardiner kan du nemt gemme rodet væk og skabe ro for øjet, hvis du allerede har god, velfungerende opbevaringsløsning, som bare ikke er særligt pæn. Det er smart.

Gardiner kan være det oplagte valg, eksempelvis hvis økonomien er lille. Men selvom det er en billig løsning, kan forandringen være stor. Afhængigt af hvilket gardin du vælger, kan et gardin skabe en utroligt eksklusiv stemning. Derudover kan du nemt forny rummet ved blot at skifte gardinet en gang imellem. På den måde kan du tilpasse stilen efter årstiden.

Et gardin, der dækker for rodet, giver dig mulighed for at være kreativ og lege med din stil; og så endda nemt og for få penge. Sørg for, at gardinet dækket fra loft til gulv, hvis du vil skabe et stilfuldt og eksklusivt look.

ANNONCE
Del

Seneste nyt