Connery

The Simpsons - Tapped Out [Anmeldelse]

Et nærmere kig på mobilspillet fra The Simpsons

4 ud af 6 stjerner
The Simpsons - Tapped Out [Anmeldelse]
Så er det blevet tid til at kigge på et par smartphone-spil igen. Det første jeg har taget under behandling er The Simpsons Tapped Out. Spillet har været ude i til iPhone et helt år, men er altså først blevet tilgængelig for undertegnede og ca. halvdelen af alle danske smartphone-ejere i midten af februar.
Spillet er gratis og satser på mikro-transaktioner som indtjening.
ANNONCE
The Simpsons - Tapped Out [Anmeldelse]
Plottet: Homer har igen sovet på jobbet, og ved et uheld har han sprunget Springfield i luften. Det viser sig at verden er blevet spaltet og derfor skal Homer og Lisa genopbygge Springfield igen, med lidt hjælp fra professor Frink, og dig som spilleren selvfølgelig. Du skal både samle familien og byen igen.

“Muligheden for at samarbejde med The Simpsons-teamet er en fantastisk sjov og kreativ oplevelse,” sagde Aaron Loeb, gruppeleder af EA All Play California og Bight Studios. “Det er særligt spændende for os at præsentere The Simpsons: Tapped Out på Google Play for første gang og at introducere et helt nyt publikum af Android-brugere for et af EA’s mest succesrige og vanedannende mobil-spil.”

Der er over 300 missioner i spillet, med sæson specials og hvad der til hører. Det betyder at man kan ske at få ekslusive tidsbegrænsede items, der er reference til et af de nyeste afsnit og handlingen i dette. 

Hvis du vil kaste dig ud i Simpsons: Tapped Out, skal du væbne dig med tålmodighed, hvis du er utålmodig kommer det nemlig til at koste dig knaster! Hver ENESTE aktivitet i spillet er sat med en timer, og man skal vente tiden i virkeligheden inden man kan komme videre med det næste, men man kan selvfølgelig "snyde" ved at betale sig fra det med donuts, som man køber på google play. Jeg skal heller ikke kunne sige mig fri fra at have brugt de første 50 kroner på det skidt! 

Grafikken er ikke high tech, men der sker rigtig mange ting på skærmen af gangen, men jeg har endnu ikke oplevet noget min Sony Xperia Z ikke kunne trække, og det er heller ikke tilfældet i Tapped Out. Spillets grafik er udviklet til HD og det kommer helt til sin ret på den forholdsvis store skærm. 

The Simpsons: Tapped Out, der er udviklet i samarbejde med de Oscar-nominerede forfattere, producere og animatorer bag The Simpsons, er nu gratis tilgængeligt til Google Play påhttp://bit.ly/simpsons_android
ANNONCE
The Simpsons - Tapped Out [Anmeldelse]
Spillet er et byg-en-by-og-fuldfør-missioner-spil - efterhånden som du bygger flere af Springfield bygningerne dukker der også flere karakterer op, der også kan lave missioner og opgaver, and that's it. The Sim(pson)s kunne man fristes til at sige.

Spillet er meget underholdende som et casual game, man tager frem et par gange om dagen. Det er ikke noget man gennemfører på en uge eller to. Pas på "freemium" modellen, for hvis du bliver fanget af det vanedannende spil kan det blive dyrt.

Hvis du er til Simpsons er det et sjovt lille must have, som i udgangspunktet er gratis...
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce