Connery

The Mechanic

Jason Statham på autopilot som lejemorderen Arthur Bishop

2 ud af 6 stjerner
Drengerøvs faktor og Info:
Drengerøvs faktor: 70%

 

Teknisk information:

Original titel: The Mechanic

USA, 2011

Instruktør: Simon West

Medv.: Jason Statham, Ben Foster, Donald Sutherland, Tony Goldwin, og Mini Anden

Genre: Action/Thriller/Krimi

Billedformat: 2.35:1

Lyd: Dolby Digital 5.1/DTS-EX

Længde: 93 min

Premiere dato: 2. august 2011

Distributør: Nordisk Film

Ekstra Materiale:

Intet ekstra materiale

 


 


 


 


 
ANNONCE
The Mechanic - Trailer
Jason Statham spiller den hårdkogte lejemorder Arthur Bishop. Han udfører sine jobs koldblodigt og med knivskarp præcision, men en dag får han til opgave at dræbe en af sine personlige venner og mentor Harry McKenna (Donald Sutherland), der er gået hen og blevet korrupt og pludseligt tager arbejdet en ny og alvorlig drejning for Bishop. Han udfører dog, trods det personlige aspekt, jobbet med sædvanlig professionalisme.


 


 


 


 


 
ANNONCE
Nordisk Film - The Mechanic Nordisk Film
En dag da Bishop besøger Harrys gravsted, møder han Harrys søn Steve McKenna (Ben Foster).

Bishop finder her ud af, at Steve agter at finde sin fars morder og hævne sin fars død.

Efter filosofien ”Keep your friends close and your enemies closer” vælger Bishop derfor, at tage den hævngerrige Steve under sine vinger, og lære ham op som lejemorder. Da Bishop finder ud af, at det hele er et set up og Harry blev brugt som syndebuk, tager han sammen med Steve på hævntogt for, at dræbe alle de implicerede.


 


 


 


 


 
ANNONCE
Nordisk Film - The Mechanic Nordisk Film
Jason Statham er godt på vej til at blive det nye årtusindes ubestridte action stjerne nr .1, men The Mechanic er ikke på højde med Stathams tidligere film som The Transporter og Crank.

Statham giver den nok en gang, som action helten med stenfjæset, og det er ved at være lidt trættende. Der er simpelthen for meget autopilot over filmen på alle fronter og derfor bliver den aldrig rigtig medrivende. Heldigvis for Statham virker hans næste film Elite Killer, som også har Robert DeNiro og Clive Owen med på rollelisten, noget mere lovende.


 


 


 


 


 
ANNONCE
Nordisk Film - The Mechanic Nordisk Film
The Mechanic kunne sagtens have været en vellykket actionfilm. Historien er nemlig baseret på et andet stenfjæs, nemlig Charles Bronsons, bedste film. Men instruktøren Simon West og manuskript forfatterne skulle nok have studeret originalen lidt nærmere. Historien er alt for forudsigelig og selvom Statham gør sit bedste, er der ikke meget at arbejde med, hos den papirs tynde og kliche fyldte karakter.


 


 


 


 


 
ANNONCE
Nordisk Film - The Mechanic Nordisk Film
The Mechaninc er okay som let og uforpligtende søndags underholdning, men så heller ikke meget mere. Filmen er mest af alt værd at se, for Ben Fosters fine præstation, som den hævngerrige søn. Foster er nemlig en fremragende skuespiller, vis talent er spildt på at medvirke i dette halvhjertet remake.


 


 


 


 


 
ANNONCE
Del

Seneste nyt

Annonce