Connery

The Macallan x Bentley er klar med The Macallan Horizon - kun 12 flasker kommer til Danmark

En fusion af episke proportioner.

Er du klar til et partnerskab af episke proportioner?

Når to af verdens mest ikoniske luksusbrands, The Macallan og Bentley Motors, går sammen, så spidser man ører.

Og de to brands har skabt en spektakulær fusion af håndværk, teknologi og elegance.

Den eksklusive single malt whisky The Macallan Horizon markerer det første samarbejde mellem disse to giganter, hvor de bringer deres ekspertise inden for whiskyproduktion og bildesign sammen i en skabelse, der bryder med traditionerne og samtidig sætter nye standarder for innovation.

Flasken, der ændrer gamet

Det første, der fanger øjet ved The Macallan Horizon, er den unikke flaske, som er et kunstværk i sig selv. Med et horisontalt design, der inkluderer en imponerende 180-graders vridning, har Bentley Motors’ ingeniører skabt en flaske, som visuelt refererer til motorsportens ikoniske racerbane. Denne dynamik og bevægelse kombineres med klassisk whiskyæstetik, hvilket gør flasken til et samlerobjekt.

Flasken er omkranset af et aluminiumsbånd, en elegant hyldest til de materialer, Bentley anvender i deres karrosserier. Det innovative design giver flasken mulighed for at hvile horisontalt, hvilket bryder med den traditionelle whiskyflaskes lodrette form. Dette er ikke blot en visuel detalje, men en hyldest til både Bentley og The Macallans fælles dedikation til nytænkning og perfektion.

Flasken er indkapslet i en skulpturel ramme, håndlavet med en præcision, der afspejler både Bentley og The Macallans tilgang til håndværk. Den omkringliggende ramme er lavet af genanvendt kobber fra The Macallans gamle kedler – en nostalgisk detalje, der knytter fortid og nutid sammen. Denne type genbrug og bæredygtig tilgang til materialer er også en del af Bentleys fremtidsvision for bilindustrien.

Selv læderet, der beklæder flaskens skulptur, er nøje udvalgt for sin bæredygtige produktion og en æstetik, der matcher Bentleys luksuriøse interiør. Det fine kastanjefarvede læder beskytter whiskyen og tilføjer endnu et lag af elegance til designet. Også detaljerne i egetræ og valnød på flaskens lukning refererer til både whiskyen og Bentley-køretøjers indre detaljer.

Whiskyen bag designet

Selvfølgelig er det ikke kun flaskens design, der imponerer.

Whiskyen, skabt eksklusivt til The Macallan Horizon, er et mesterværk i sig selv. Denne single malt, håndlavet af The Macallans Master Whisky Maker Kirsteen Campbell, er modnet på seks first-fill sherrytønder. Hver tønde bringer sin unikke karakter frem, hvilket resulterer i en kompleks, fyldig smagsprofil.

Aromaen byder på noter af tørrede frugter, egetræ og krydderier, der smelter sammen med læderdufte, som elegant spejler Bentleys interiørmaterialer. Smagen er rig og overdådig med noter af mørk sirup, honningkage og brasilianske nødder, som leder til en lang og kompleks eftersmag af eg. Denne whisky er en sand hyldest til de to brands’ evne til at skabe tidløse, luksuriøse produkter, der stimulerer sanserne på flere niveauer.

Et symbol på innovation og tradition

The Macallan Horizon er en manifestation af The Macallans Six Pillars, der danner grundlaget for whiskyhusets værdier og produktion. Disse seks søjler er inkorporeret både i whiskyens smagsnoter og i det avancerede flaskedesign. Fra valget af tønder til farven og smagen af whiskyen er hvert element skabt med omhyggelig præcision og respekt for traditionen.

Med kun 2000 flasker produceret globalt, og blot 12 af dem tilgængelige i Danmark, er The Macallan Horizon en ægte limited edition, der appellerer til samlere og whiskyelskere med en forkærlighed for det ekstraordinære.

Til en vejledende pris på 372.000 kr. er denne whisky et luksusobjekt, man ikke ser hver dag. 

ANNONCE
Del

Seneste nyt