Connery

Bagedyst på Hogwarts - se første trailer til Harry Potter: Wizards of Baking

Harry Potter forvandles til bagekonkurrence.

Vi ved allerede, at Harry Potter-universet vender tilbage i en spritny serie med nye skuespillere - men der er faktisk endnu en serie på vej. 

Harry Potter-universet vender tilbage i en ny og magisk form denne november med den kommende serie Harry Potter: Wizards of Baking.

Serien, som får premiere den 14. november på både Food Network og streamingtjenesten Max, blander det bedste fra både kulinarisk madlavning og den velkendte magiske verden fra J.K. Rowlings bøger.

Vi snakker Den Store Bagedyst på Harry Potter'sk!

Den seks-episoders lange konkurrence vil blive præsenteret af James og Oliver Phelps, kendt for deres roller som Fred og George Weasley i Harry Potter-filmene. Serien byder på ni hold af konditorer og kagekunstnere, som skal konkurrere om at skabe spiselige mesterværker inspireret af ikoniske øjeblikke og temaer fra Harry Potter-sagaen.

Serien er optaget på de originale Harry Potter-filmset, herunder Platform 9¾, Den Store Sal, Gringotts Troldmandsbank og Diagonalstræde, hvilket vil give fans mulighed for at genopleve nogle af de mest mindeværdige scener fra filmene. 

Dommerpanelet vil bestå af den kulinariske stjerne Carla Hall og chefkok Jozef Youssef, samt gæstedommere og tidligere Harry Potter-skuespillere som Warwick Davis (Professor Flitwick), Evanna Lynch (Luna Lovegood) og Bonnie Wright (Ginny Weasley).

I løbet af sæsonen vil de ni hold blive udfordret til at lave storslåede og magiske kagekreationer, der kombinerer komplekse smage med fortryllende visuelle elementer. Deltagerne kommer fra hele USA, og konkurrencen vil kulminere med én vinder, som modtager Wizards of Baking Cup og får muligheden for at optræde i en ny Harry Potter-kogebog.

Betsy Ayala, chef for madindhold hos Warner Bros. Discovery, udtaler: "Med Harry Potter: Wizards of Baking bringer vi magien til live på en måde, vi aldrig har set før. Ved at forene Harry Potter-fandomen og Food Networks populære juleprogrammer, præsenterer vi en kulinarisk konkurrence, der leverer på flere niveauer."

Er du klar til lidt Harry Potter-bageri? Tjek traileren ud herunder - serien får premiere d. 14. november på Max:

ANNONCE
?si=442GguNVturx4uHv
Del

Seneste nyt