Connery

The Batman-instruktør afslører: The Penguin kommer til at påvirke handlingen i The Batman II

The Penguin-serien er vigtig kanon, man lige skal have med inden toeren.

Streamingtjenesten Max kører ugentligt et nyt The Penguin-afsnit på platformen, som fortæller en sidehistorie til Matt Reeves' nye fortolkning af Batman-universet.

Denne gang er det Oswald Cobblepot, der er i fokus, og Colin Farrell har igen taget den tunge vægt-makeup på og fortæller en undergrunds-gangsterhistorie om en af Batmans ærkerivaler. 

Det har længe været uvist, hvor meget The Penguin kom til at betyde for det overordnede Batman-univers, men nu har Matt Reeves udtalt i et interview, at man skal huske at få serien med.

Den bliver vigtig kanon for det overordnede billede - lidt ligesom vi har set med MCU og deres seriemæssige tilføjelser løbende.

I et nyligt interview med Moviezine afslørede instruktøren af The Batman, Matt Reeves, at The Penguin spiller en afgørende rolle i udviklingen af The Batman II, der er planlagt til udgivelse i 2026.

Reeves forklarer, hvordan serien, der foregår mellem de to film, har haft en direkte indflydelse på plottet i den næste Batman-film.

Han nævnte, at serien hele tiden var tiltænkt at begynde kort efter hændelserne i den første The Batman, og at han havde fastlagt nogle klare rammer for seriens slutning for at sikre, at den kunne forbindes med The Batman II. Interessant nok opstod der nye elementer under produktionen af The Penguin, som Reeves har besluttet at tage med i sin videre udvikling af filmens plot og fået inkorporeret under optagelserne.

Denne interaktion mellem tv-serien og filmen har gjort det muligt for Reeves at eksperimentere med karakterer og handlingselementer, som han oprindeligt ikke havde planlagt, hvilket har ført til en mere dynamisk proces, hvor begge projekter påvirker hinanden. Reeves sammenligner det med at holde to fly oppe i luften samtidig, hvor han konstant tilpasser sig seriens udvikling.

Følg med i Gothams underdog i gangster-underverdenen lige nu på Max - de to første afsnit er tilgængelige i skrivende stund.

ANNONCE
?si=_N4ZWfuY2gxpI8c6
Del

Seneste nyt