Connery

90'er-thrillergyset The Hand That Rocks the Cradle skal remakes

Ikonisk thrillergys skal moderniseres.

Hvem er frisk på at bringe lidt fra 90'erne ind i moderne tider? Der har i mange år gået sport i at nyfortolke gamle klassikere, og nu er vi efterhånden nået så langt ind i den moderne æra, at 90'erne begynder at stå for skud.

Og 90'erne? Det var en funky tid i filmens univers - det var rendyrket rock-n-roll med fri leg og der blev eksperimenteret til højre og venstre med alskens genrer.

Denne gang er det en lille underspillet, men velkendt gyserthriller, der står for skud. 

Den ikoniske thriller The Hand That Rocks the Cradle fra 1992 får nyt liv ifølge Deadline, og Maika Monroe er sat til at indtage hovedrollen i denne moderne genindspilning.

Hvis navnet ikke siger dig så meget, så kommer det snart til det - hun fik sit gennembrud i gyset, It Follows, og har desuden for nyligt ageret hovedrolle i den anmelderroste gyser, Longlegs. 

I originalen spillede Rebecca De Mornay rollen som en kvinde, der efter sin mands selvmord – udløst af, at han blev afsløret som sexforbryder – påbegynder en hævntogt mod en af hans ofre og hendes familie. Monroe vil påtage sig De Mornays tidligere rolle som den manipulerende og hævngerrige barnepige, der infiltrerer sin fjendes familie med dødelige konsekvenser. 

Monroe virker til at have fundet sin rille i Hollywood som den underspillede, kriseramte personlighed, der enten bliver offer for en række uforudsete hændelser, eller skal forholde sig til noget traumatisk.

Hun har også haft hovedrollen i den nervepirrende thriller, Watcher, hvor man følger hendes forsøg på at finde ud af, om hun bliver stalket, eller hun bare har en livlig fantasi. 

Det vides endnu ikke, hvornår filmen får premiere - stay tuned!

ANNONCE
Del

Seneste nyt