Connery

Sony udvider deres LinkBuds-serie: Her er de tre nye earbuds

Sony har netop udvidet deres populære LinkBuds-serie med tre nye produkter: de trådløse hovedtelefoner LinkBuds Fit og LinkBuds Open samt den nye LinkBuds Speaker. De tre nye tilføjelser bygger videre på de innovative funktioner, der blev introduceret med de oprindelige LinkBuds tilbage i 2022.

LinkBuds' oprindelige design havde fokus på komfort og sammenkobling mellem den online og offline verden. Med det unikke åbne ringdesign kunne brugerne forblive til stede i deres omgivelser, selv mens de lyttede til musik eller besvarede opkald. Som jeg dengang skrev i anmeldelsen: "LinkBuds er ikke for dig, der vil lukke verden ude, men for dem, der har brug for at kunne høre, når kæresten kalder på aftensmad under et vigtigt Zoom-møde".

ANNONCE
Sony LinkBuds Fit - Sony udvider deres LinkBuds-serie: Her er de tre nye earbuds Sony LinkBuds Fit

LinkBuds Fit: Sikker pasform til hverdag og træning

Med LinkBuds Fit får du hovedtelefoner, der bliver siddende, uanset om du ligger i sofaen eller er på løbeturen. De nye Fitting Supporters sørger for, at de sidder godt fast, mens de bløde ørepropper undgår at trykke på ørerne - selv ved flere timers brug. Lyden er ifølge Sony skarp, med både støjreduktion og en indbygget Ambient Sound-tilstand, der lader dig være til stede, selvom du har musikken kørende.

ANNONCE
LinkBuds Open - Sony udvider deres LinkBuds-serie: Her er de tre nye earbuds LinkBuds Open

LinkBuds Open: Åben lyd til hverdagens multitasking

LinkBuds Open er et forsøg på at skabe et sæt hovedtelefoner, der lader dig multitaske i stor stil - åndeligt er det LinkBuds Open der har mest tilfælles med de første LinkBuds. Med det åbne ringdesign kan du lytte til din yndlingsmusik, samtidig med at du stadig hører, når din kollega kalder på dig fra den anden side af kontoret. Lydstyrken tilpasser sig automatisk dine omgivelser, så du slipper for selv at justere frem og tilbage. Komforten er igen i fokus, og du får flere farvemuligheder - herunder den førnævnte Olivia Rodrigo-lilla.

ANNONCE
Sony udvider deres LinkBuds-serie: Her er de tre nye earbuds

LinkBuds Speaker: Smid musikken fra hovedtelefoner til højttaler

LinkBuds Speaker er højttaleren til dig, der altid har musikken med dig rundt i huset. Med Auto Switch kan du nemt skifte fra hovedtelefonerne til højttaleren, uden at musikken stopper. Og med X-Balanced Speaker-enheden får du en lyd, der både er klar og fyldig. Batteriet holder op til 25 timer, og den kan tåle vandstænk - perfekt til en tur på badeværelset eller i køkkenet.

Pris og tilgængelighed

Sony holder priserne rimelige på tværs af de nye produkter. LinkBuds Fit og LinkBuds Open lander begge på 1.600 kr., mens LinkBuds Speaker bliver lidt billigere til 1.500 kr. Alle tre produkter er tilgængelige fra oktober og kommer i flere farver - inklusiv Olivia Rodrigos lilla variant, hvis du er til det lidt ekstra pop i dit grej.

ANNONCE
Del

Seneste nyt