Connery

Det kinesiske EV-mærke Changan træder ind på det danske marked: Deepal S07 er første skud

Klar til flere elektriske SUV'er på danske veje? Kinesiske Changan Automobile, en af Kinas fire største bilproducenter, er officielt på vej til Danmark - og Europa generelt. De starter med en fuldelektrisk SUV, Changan Deepal S07, som lander i fjerde kvartal 2024. Norge, Tyskland og Holland er også på listen over lande, der snart får deres skud Changan.

Changan er ikke nogen lille spiller. Med over 40 års erfaring, 72.000 ansatte og mere end 20 millioner biler rullet af samlebåndet globalt, er de nu klar til at indtage Europa med ambitioner om både elbiler, hybridbiler og plug-in hybrider. Den store satsning starter med Deepal S07, som Changan afslører i deres seneste pressemeddelelse.

Hvad kan vi forvente af Changan?

For det første lover Changan, at Deepal S07 er proppet med brugervenlig teknologi og praktiske løsninger. Modellen er en del af Changans større plan om at udvide med flere modeller i de kommende år – så det her er bestemt et mærke, der er værd at holde øje med.

Changan sigter efter vækst i Europa ved at samarbejde tæt med lokale forhandlerpartnere. De vil sikre, at både salg og service er godt dækket ind, så kunderne får den fulde oplevelse af deres biler.

”Europa er en vigtig milepæl i Changans globale ekspansionsstrategi,” fortæller Leevon Tian, Deputy General Manager for Changan Automobile Europe Holding B.V., og tilføjer:

”Vores indtræden på det europæiske marked er drevet af vores engagement i at levere innovative og intelligente mobilitetsløsninger, skræddersyet til de europæiske forbrugeres skiftende behov. Med vores erfaring inden for elektrisk mobilitet og stærke fokus på kvalitet og kundetilfredshed er vi godt rustet til at bidrage meningsfuldt til fremtidens mobilitet i Europa. Vi ser frem til at samarbejde med lokale partnere om at imødekomme kundernes behov og forventninger.”

Med ambitioner om at være på alle de store europæiske markeder inden 2028, kan vi nok roligt regne med at se flere Changan-modeller på vejene - ikke mindst med deres planlagte indtræden i Schweiz, Sverige og Finland i starten af 2025, samt Storbritannien i juli samme år.

ANNONCE
Del

Seneste nyt