Connery

Waze: Nu kan du få Warcrafts mest berømte ork til at give dig ordrer mens du navigerer hjem fra arbejde

"Glide many miles with little effort, then swoop with effort when needed!" - køreturen hjem fra job bliver unægtelig løftet til et mere episk niveau med den seneste opdatering i navigations-appen Waze. 

I anledning af World of Warcrafts 20-års jubilæum har navigationsappen Waze nemlig introduceret Thrall som "sidekick" i deres app. I praksis betyder det at dine ruter bliver speaket af den velkendte ork fra spiluniverset, mens symbolet for dit køretøj kan omdannes til en lille drage. Crazy? Yes. Sjovt, også ja - men nok primært hvis du i forvejen er fan af fantasy-universet. 

Stemmen er tilgængelig verden over, men du skal kunne arbejde med at få dine kørselsinstruktioner på engelsk - hvilket nok ikke er den største barriere for de fleste tech-savvy typer, der er blandt dem som overhovedet kunne finde på at have udskiftet Apples Maps eller Google Maps med Waze. 

Hvad er forskellen på Waze og Maps?

Google Maps og Waze er begge populære navigationsapps ejet af Google, men de henvender sig til forskellige behov og oplevelser bag rattet. Google Maps er den traditionelle og alsidige løsning, der tilbyder detaljerede kort, trafikopdateringer, og funktioner som Street View og søgning efter restauranter, tankstationer og seværdigheder langs din rute. 

Waze handler mere om realtidsfeedback fra brugerne. Waze lever af, at brugerne rapporterer alt fra fartkontroller og vejarbejder til trafikale udfordringer, hvilket giver en dynamisk, men måske også lidt mere kaotisk oplevelse. Kort sagt: Google Maps er det sikre valg, hvis du vil have en bred og stabil løsning, mens Waze gør turen sjovere og mere interaktiv - især når du har Thrall til at guide dig gennem trafikken.

ANNONCE
Del

Seneste nyt