Connery

Peter Stormare er tilbage som the Replacer i liveaction-trailere for det nye Call of Duty: Black Ops

Gennem tiden har Call of Duty spilfranchisen været afsender på nogle fuldstændigt episke live-action trailere til deres populære skydespil, og mens de seneste år har budt på både hits og missere, er "The Replacer" helt klart en af de bedre. 

Præmissen er simpel: For at du kan få ordentligt tid til at dykke ned i det nyeste Call of Duty, leger Activision med idéen om, at du da bare kan få en vikar - og det har resulteret i konceptet "The Replacer". 

The Replacer eksisterer på en måde med sin egen vilde tilstedeværelse i Call of Duty Black Ops-grenens metavers, hvor Peter Stormare har spillet rollen som Replaceren siden Call of Duty: Black Ops II. 

Det har bragt den svenske skuespiller i et væld af sjove afløser-scenarier, men i reklamen for det nye Black Ops 6 tager Activison afløseren til et helt nyt niveau, ved at insinuere, at The Replacer kommer til at være stand-in for paven - overhovedet for den katolske kirke. 

Der er selvfølgelig ikke det eneste scenarier hvor Stormare gør sit indtog for at afløse gamere, og du kan se alle de sjove påfund i traileren herunder. 

Black Ops er nu den undergren af Call of Duty universet der har flest spil i serien, og den 25. Oktober 2024 er det tid for dedikerede FPS-gamere at dykke ned i universet påny.

ANNONCE
The Replacer Returns
?si=Aqy40mYHISDeneaD
Del

Seneste nyt