Connery

Test: Keen WK400

Keens første dedikerede gå-sko!

Hvis du går og spekulerer i nye sko til sommersæsonen, vandreturene eller bare mere komfortabilitet, når du skal lufte hunden - så skal du kigge over skulderen hos Keen for tiden.

Keen har for nyligt lanceret en nytænkende model af sko, der er designet til at gå. Det lyder måske banalt, men taget i betragtning af, hvor meget vi mennesker går i vores levetid og hvor lidt vi tænker over, hvorvidt vores fodtøj er beregnet til det, så er det et kærkomment tiltag på markedet.

Hvor man enten tænker på sko som et fashion statement eller som en løbesko, du kun kan bruge til sport - så er Vernons nye model designet til at kombinere disse to ting i hverdagens bevægelser.

ANNONCE
Test: Keen WK400

Modellen hedder WK400 og er efter tre år med test og udvikling, som blandt andet bød på mere end 8000 test-kilometer, er skoene klar til markedet.

Skoen fås i syv forskellige designs - alt fra skrigfarvet gul, der fremhæver det sporty udtryk eller simple gråtonet sort, som er praktisk til dig, der mangler en simpel, anonym gå-sko.

Det er Keens første dedikerede gå-sko og selve idéen bag skoene er faktisk ret interessante - de er skræddersyet til bevægelsen, foden laver, når man er i bevægelse.

Det vil sige, at de blandt andet er designet i et atletisk udtryk, hvor man får stabilitet ved tæerne, men samtidig fleksibilitet til at bevæge dem.

Selve sålen er i bagenden væsentligt højere end foran med det formål at give gangbevægelserne en momentum-effekt - du skråner let nedad, når du går, så selve bevægelsen bliver en glidende overgang.

ANNONCE
Test: Keen WK400

Og en af de største wow-faktorer ved skoene er deres kurvede geometri-teknologi - skoen er i sit udtryk meget kurvet i bunden og medvirker til at give den rullende bevægelse af momentum, som hænger sammen med den løftede hæl.

Det er især på dette punkt, at man kan mærke, at Keen har dedikeret deres kærlighed til netop det at gå - hvor mange gængse ‘gå-sko’ i al sin enkelthed bare er løbesko uden alt for mange ekstra detaljer, så er WK400 dedikeret til dem, der gerne vil gå lange ture og få den mest optimale og behagelige oplevelse med det.

I praksis giver det en fantastisk glidende effekt, man dog lige skal vænne sig til - de er meget kurvede, når man får dem på fødderne, og er væsentlig anderledes end langt de fleste sko, du måske er vant til.

Men når man lige får bevægelsen ind under huden, så er det en behagelig komfort-opgradering, som giver dig en simpel bevægelighed, der kombinerer blød komfort, fremdrift og en stabil orientering.

Samlet set er det et produkt, der får dig til at gentænke skoen og hvad du egentlig bør have in mente, når du træder udenfor døren - det er en sko, der er behagelig, tilbyder forbedret bevægelsesmønstre og giver dig en skøn fremdrift.

Om det bliver det nye sort på markedet er for tidligt at spå om, men Keen har fat i noget interessant med deres WK400, der begynder at gentænke gamet for hverdagens gåture.

ANNONCE
WK400

Pris: 1399 kroner

Del

Seneste nyt